DOLAR 32,5338
EURO 34,9037
ALTIN 2.429,27
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ayrıldı mı?

12.07.2020
A+
A-

UçanKuş TV’nin haberine göre ünlü komedyen Cem Yılmaz ve sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın ayrıldığı iddia edildi.

Neredeyse yaz başından bu yana Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya çifti Ege sahillerindeydi.

Çanakkale Kuyucuk’la-Bodrum arasında mekik dokuyorlardı. “Ha bugün ha yarın evlenecekler galiba” kritikleri yapılırken çiftin ayrılık haberi UçanKuş TV istihbarat masasına geldi.

O istihbarata göre çift Kuyucuk’ta gözlerden uzak son tatillerinde ayrılık kararı aldılar. İddialara göre bu beraberlik hem Cem’i hem de Serenay’ı fazlasıyla yıpratmaya başlamıştı.

Ayrılık teklifi Cem Yılmaz’dan geldi. Serenay Sarıkaya gözyaşlarıyla dinledi Cem Yılmaz’ı ama “Hayır” diyemedi. Suyun karşı tarafında Atina’da ateşlenen aşkın ateşi suyun bu tarafında Çanakkale’de söndü. Pek çok iddia var ayrılıkla ilgili… Neler yıprattı bu aşkı ve tarafları?

İşte o iddialar…

İddialardan en büyüğü Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’dan önce çok ama çok ünlü bir spor insanıyla olan kısa flörtünün ilişki boyunca çift arasında sık sık krize neden olduğu yolunda.

Öte yandan Cem Yılmaz’ın en yakın arkadaşı Ozan Güven’in Serenay Sarıkaya’ya platonik aşkı zaten konuşuluyordu. Hatta Cem’in Serenay ile ortaya çıkmasından sonra Ozan ve Cem’in arasının açıldığı da biliniyordu.

TARAFLARI İYİCE GERDİ!

Cem Yılmaz sonrasında Ozan Güven’le barışmıştı ama son yaşanan şiddet iddialarında Serenay Sarıkaya, Cem’in ortadan yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Zaten çift arasında gerginlik vardı bu tartışma ayrılığı tetikleyen nedenlerden biri oldu.

İŞLER KÖTÜ GİDİYOR!

Corona günlerinde herkesin işleri sekteye uğramıştı ama yavaş yavaş normalleşme başlamasına rağmen ne Cem Yılmaz’a ne de Serenay’a yeni sezon öncesi proje teklifleri gelmemeye başladı. Reklamların ve ekranların aranılan iki yüzü için somutlaşmış hiçbir yeni iş teklifi ortada yoktu.

YIPRANDIKLARINI KABULLENMEYE BAŞLADILAR!

Her daim aranılan, ekranlar için, sahneler için vazgeçilmez olan bu iki isim ciddi anlamda sadece aşkla anılır olmuş, işleri güçleri sürekli ötelemişlerdi. Ve bu ötelemenin faturası yavaş yavaş çıkmaya başlıyordu. Kuşkusuz daha pek çok detay çıkacak, pek çok iddia atılacak ortaya. Ama şimdilik bilinen şu. Yılın aşkı yılın ayrılığı olarak bitti…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.