DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Cem Uzan’ın yasak aşkı kısa sürdü!

05.10.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un yazısı…

Ekim 2009’dan bu yana firari olarak Fransa’da yaşayan Cem Uzan’ın, üçüncü eşi Monakolu Fanny Hanım ile evliliğinin de sallantıda olduğunu yazmıştım geçen ay. 26 Aralık’ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan da bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu’nun takipçisi olmuş; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım’ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

Ancak Cem Uzan’ın yarı yaşından küçük sevgilisi Gabriele Tevainyte ile ‘büyük’ aşkı uzun soluklu olmadı. Uzan, yuvasını yıkmaya göze aldığı sevgilisi ile köprüleri attı! Yasak aşk yaşadıkları dönemde Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silen Uzan, Gabrielle’nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları like’lamıştı.

Aşk bitince karşılıklı takibi de bıraktılar. 60 yaşında çapkınlık yapmaya kalkan Uzan’ın elinde böylece yıkılmış yuvadan başka bir şey kalmadı.

BÜLENT CANKURT’UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ…

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.