DOLAR 32,3010
EURO 34,6729
ALTIN 2.407,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Celil Nalçakan’dan duygulandıran Zeki Alasya açıklaması

19.10.2022
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden İlker Gezici’ye röportaj veren başarılı oyuncu, hayatında Zeki Alasya’nın yerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Oyuncu olmak için çok yalvardığını ancak babasını bir türlü ikna edemediğini belirten oyuncu, bir gün karşılaştıkları Zeki Alasya’nın konuyu öğrenmesi sonucu yaptığı adımı ve sonrasında gelişen olayları şu sözlere anlattı:

“13 sene yalvardım babama oyuncu olmak için. Beni okuldan almaya geldiğinde Zeki Alasya ile karşılaştı. Alasya ‘Şimdi olmasa da siz ölünce yine oyuncu olacak. Siz yaşarken tadını çıkarın’ dedi.

Benim 13 senede yapamadığımı Zeki ağabey 13 saniyede ikna etti babamı. Bu arada okulu yüzde yüz burslu sanıyordum. Öldükten sonra öğrendim ki okulumun yarı parasını Zeki baba vermiş. Bugün buradaysam Zeki Alasya sayesindedir. Onun hakkını ödeyemem.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.