DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Çebi: ‘Sağlık, şampiyonluklardan daha değerlidir’

27.05.2020
A+
A-

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün dergisinin haziran ayı sayısında camiasına seslendi. Beşiktaş kulübü olarak önceliklerinin insan sağlığı olduğunu belirten Çebi, “Ilk Önce tüm Müslüman aleminin geçmiş Ramazan Bayramı’nı en dürüst dileklerimle kutlarım. Geride bıraktığımız üç ayda çok zorlama ve tarifi olmayan günler geçirdik. Belki de ilk kere hepimiz bu bayramı sevdiklerimizden uzaktan vermek durumunda kaldık. Oysa tedirgin zamanları geride bırakmaya ve sevdiklerimiz ile rahatça vakit geçirmeye çok yakınız. Türkiye Futbol Federasyonu’nun birincil açıklamasına kadar liglerin oynanması konusunda verdiği karar ve belirttiği takvim neticesinde profesyonel futbol ligleri 12 Haziran’da başlıyor. Her beyanımızda belirttiğimiz gibi, bizim önceliğimiz insan sağlığıdır. Vakaların rakiplerimizde ve takımımızda baş göstermiş olması, riskin hâlâ devam ettiğinin nişanesidir. Bu şartlar altında; voleybol, basketbol ve hentbol ligleri bu sezon belirli kararlar doğrultusunda nihayete erdirildi. Bizim kulüp olarak duruşumuz, ancak ve ama Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulumuzun ortak onaylama kararının alınması gerektiğine yöneliktir. Afiyet, şampiyonluklardan ve başarılardan daha değerlidir” dedi.

“Krizden en az hasarla çıkmak için çalışıyoruz”
Virüs sürecinde idareli krizden asgari hasarla çıkmak için çalıştıklarını söyleyen Çebi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, muhtelif borç yükümlülükleriyle karşısında karşıya olduğumuzu daha önce de belirtmiştim. Virüs salgınının futbol ekonomisine etkisi, şüphesiz kulübümüzü de olumsuz etkiledi. Fakat, bu krizden minimum hasarla çıkmak için çalışmalarımız olağan gücüyle sürüyor. Bu şiddet süreci camiamız ile birlikte, birlik ve beraberliğimizi zinde bir şekilde göstererek geride bırakacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. En yakın zamanda takımlarımızla kucaklaşabileceğimiz sağlıklı günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.