DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Casper’dan 144 Hz’lik 27 inç monitör!

29.11.2018
A+
A-

Yeni Casper monitör, 144 Hz yenileme hızı ile tek bir detayı bile kaçırmadan her zaferin tadını çıkarmak isteyen oyun tutkunlarını kendine hayran bırakacak.

Hızlı oyun aksiyonlarında, 144 Hz yenileme hızı sunan Casper 27” QUAD HD monitör oldukça iddialı ve pürüzsüz bir oyun deneyimi sunuyor. Yazılım ve tasarım projelerinde de ekranın 144 kere yenilenme oranı olağanüstü kolaylık sağlar.

Üstün görüntü performansı

Casper 27” QUAD HD monitör, tüm oyunlarda daha gerçekçi bir deneyime olanak sağlayan 1 milisaniye yanıt süresi özelliğini taşıyor. Profesyonel bir yarış sürücüsü gibi hissetmenize imkan tanıyan monitör, özellikle hızlı tempoya dayalı oyunlarda hareket halindeki nesnelerin daha keskin görünmesini sağlıyor. Böylece kullanıcı, gerçekçi bir oyun deneyimi yaşıyor.

En hızlı ve nefes kesici oyun deneyimini sunmak için FreeSync teknolojisine sahip olan bu yeni monitör, takılmaların önüne geçiyor.

2560 x 1440 ekran çözünürlüğü ile daha net görüntü elde edilebilen Casper’ın 27 inçlik monitörü, oyun sağladığı yüksek performans ile oyunculara büyük bir avantaj sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.