DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Cara Delevingne’nin günlük kazancı dudak uçuklattı

25.11.2022
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle zor günler geçirdiği konuşulan dünyaca ünlü İngiliz model Cara Delevingne’nin bir günlük kazancı ortaya çıktı.

Çıplak ayaklı, dağınık ve paspal görünümü uzun süre konuşulan ve uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle kötü bir dönem geçiren İngiliz model bu kez kazancıyla gündemde.

İngiliz basını Delevingne’nin bir günde yaklaşık 30 bin sterlin yani 676 bin TL kazandığını yazarken, toplam servetinin 45,7 milyon sterlini (1 milyar 30 bin TL) bulduğunu açıkladı.

Cara Delevingne, 2009 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra ünlü ajans Storm Management ile anlaştı ve kısa sürede Burberry, YSL ve Chanel gibi markaların reklam yüzü oldu.

İngiliz model oyunculukta da şansını denedi ve Selena Gomez, Martin Short ve Steve Martin’le birlikte “Only Murders In The Building” dizisinde rol aldı.

Ünlü ismin ayrıca Harvey White Properties isimli bir şirketi de bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.