DOLAR 32,3798
EURO 34,7506
ALTIN 2.409,50
BIST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi ve Yaşanan Olaylar

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan ilişkisi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar ve yaşanan olaylar bu içerikte! Aşk, drama ve sürprizlerle dolu ilişki hikayesi.

16.04.2024
A+
A-

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Ortaya Çıktı

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi Ortaya Çıktı

Manken Cansu Taşkın, katıldığı bir programda ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile 2 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti. Bu iddiaların ardından Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun, çiftin samimi pozlarını sosyal medyada paylaşarak olayın magazin gündemine bomba gibi düşmesine neden oldu.

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan İlişkisi ve Yaşanan Olaylar

Yılmaz Erdoğan Hukuki Yollara Başvuruyor

Yılmaz Erdoğan Hukuki Yollara Başvuruyor

Halk TV’de yer alan haberlere göre, Taşkın ve Vurgun kardeşler geçtiğimiz ağustos ayında Yılmaz Erdoğan’ın misafiri olarak çiftlik evine gitti. Ancak Vurgun, Yılmaz Erdoğan’ın haberi olmadan görüntülerini kaydederek sosyal medyada paylaştı. Bu durum üzerine Yılmaz Erdoğan’ın avukatları harekete geçerek Taşkın ve Vurgun’a dava açılması için adımlar atmaya başladı.

  • Görüntüleri Gizlice Çekmişler: Vurgun’un, telefon görüşmesi yapıyormuş gibi yaparak çiftin görüntülerini kaydettiği iddia ediliyor.
  • Dava Süreci: Yılmaz Erdoğan, Taşkın ve Vurgun’a “Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal etmek” suçlamasıyla dava açacak.

Olayın detaylarına göre, ilişkileri boyunca Taşkın’ın sürekli Erdoğan’ı arayarak mesajlar attığı ve ilişkilerinin bir süre yakınlaşma evresinde kaldığı ancak resmi ilişkiye dönüşmediği konuşuluyor. Ancak Taşkın, şubat ayında basına ilişkileri hakkında iddialar sızdırdı.

Geçtiğimiz haftalarda bir televizyon programına konuk olan Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan’la ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunarak iddiaları doğrulamıştı. Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun ise Instagram hesabından çiftin özel anlarını paylaşarak olayın daha da büyümesine sebep olmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.