DOLAR 32,4768
EURO 34,8126
ALTIN 2.420,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Canlı yayında yere düşen kadın kafasını çarptı

19.05.2021
A+
A-

Atv’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında Yozgat’ta yaşanan şaşırtıcı bir ilişki ağı ekrana getirildi.

40 yaşındaki bir çocuk annesi Seda Aksu’nun, karşı komşusu olan kocasının amcası üç çocuk babası Emir Aksu ile yasak aşk yaşadığı ve ona ‘İmanım’ şeklinde hitap ettiği iddia edilirken; yasak aşk yaşadığı amca ile 6 Mayıs’ta kayıplara karıştığı söylendi.

Emir Aksu’nun eşi Gülüş Aksu, “Seda’dan katiyen şüphelenmedim. Onunla evimdeki problemleri, konuşur onunla dertleşirdim. Kendisi akrabamız olduğu kadar benim 20 yıllık arkadaşımdı. Madem bir hata yaptınız. Nerede olduğunuzu söyleyin. Seda’nın ailesi perişan. Madem beni istemiyorsun ben senden vazgeçebilirim. Üç tane arslan gibi evladımız var” diyerek dert yandı.

 

O esnada ekranda Emir Aksu’nun fotoğrafını gören Seda Aksu’nun teyzesi ise yerinden kalkarak “Ben bu adamı görmek istemiyorum. Ben gidiyorum” diyerek yürümeye başladı.

Zorlukla yürüyen yaşlı kadın bir süre sonra düşerek kafasını yere çarptı. Yaşlı kadının kız kardeşi Seda’nın annesi ise “Kafanı kırdın” diyerek telaşlanırken, Müge Anlı ise üzüntüsünü “Niye böyle bayılıyorsunuz?” ifadeleriyle dile getirdi.

Yaşlı kadının yüksek tansiyon nedeniyle fenalaştığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Programın ilerleyen dakikalarında yayına bağlanan Seda Aksu ise “Ben artık geri dönemem. Ben istemiyorum kimseyi, konuşmak istemiyorum. O taraflara gelmeye yüzüm yok. Hepinizden özür dilerim beni affedin” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.