DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Canlı yayında büyük sürpriz: Survivor Yunus Emre’nin babalık sevinci

Survivor All Star’da aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca baba olacağını Instagram canlı yayınında öğrendi.

14.03.2024
A+
A-

Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor All Star, dün 58. bölümüyle ekranlara geldi. İletişim ödülü mücadelesi yaşanan gecede, kazanan kırmızı takım oldu.

Dominik’te mücadelesine devam eden ve zaman zaman yarışmacılarla girdiği polemiklerle dikkat çeken Yunus Emre, iletişim ödülü sonrası müjdeli haberi aldı.

“BABA OLUYORUM!”

Instagram canlı yayınında baba olacağını öğrenen Yunus Emre, “Baba oluyorum!” diyerek yerinden kalkarken, kırmızı takım yarışmacıları da büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

EŞİ SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Survivor Yunus Emre’nin eşi Beria Özden, Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla gündem olmuştu.

Eşine olan özlemini “Bugün de ölmedik, yaşadık mı bilmem. Konuşmadan beklemek, iletişimsiz sesini duymadan geçirdiğim 82’nci gün. Her geçen gün bir yandan güçleniyorum, bir yandan sabırla bekliyorum” diye dile getirmişti.

Özden, hamile olduğunu da “Güzel haberlerini almak tek dileğim. Biz zorlukları başarmak için birleştik. Güzel bir haber bile verememek çok üzücü. Bir iletişim olsa onu kendine getirebilirdim vereceğim haberle ama çaresizlik beni de onu da geriyor. Bu zorluğu bizim için çekiyor, ailesi için çabalıyor. Dünyaların en güzel şeylerini hak ediyor pırlanta kalbi. Sözümden dönmeden bekliyorum babamız” sözleriyle duyurmuştu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.