DOLAR 32,2985
EURO 34,8026
ALTIN 2.409,36
BIST 10.231,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Caner Erkin: ‘Frank de Boer, İnter kariyerimi bitirdi’

24.05.2020
A+
A-

Fenerbahçe’den 2016 yılında ayrıldıktan sonradan İtalya’nın en önemli kulüplerinden İnter ile anlaşan oysa yaşanan hoca değişikliğinin arkasından umduğunu bulamayarak kısa bir zaman sonra Beşiktaş’a gelen Caner Erkin, İnter günleriyle ilgili İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Amacının İnter gibi bir kulüpte düzenli olarak forma giymek ve kupalar olduğunu, böylece İnter’e transfer olduğunu söyleyen Caner Erkin, “Bunun yanına İnter taraftarının hoşlanmak istiyordum. Mancini görevden ayrıldıktan sonradan ben kalıp savaşmak istedim. Oysa göreve gelen Frank de Boer’in bana aleyhinde tutumu hiç hoş değildi. Beni altyapıdan yeni çıkmış bir oyuncu gibi bıraktı. Bu koşul da kabul edilemezdi. Mancini beni sol kanatta oynatmak istiyordu ve sezon öncesinde oynanan tüm maçlarda kısmet tanımıştı. Bana çok güvendi. Gittiğine çok üzüldüm. Futbolda her şey olabilir. Fakat Frank de Boer’in tutumu saygısızca ve kabaydı. Ben o ekibin bir parçası olmaktan dolayı gurur duydum. Gittiğimiz her tarafta çok popülerdik. Tesisler fazla özeldi ve fazla mutluydum. Frank de Boer’in bana aleyhinde neden böyle bir tutum sergilediğini hiç anlamadım. İtalya’ya etap bastığı günden itibaren hiçbir zaman planlarında yer almadım. Bireysel antrenörle takımdan ayrı ayrı amaçlamak zorunda kaldı. Tutumu, futbol kariyerimi iyice değiştirdi, Bununla ilgili bir izah etme bulamıyorum” diye konuştu.

“Frank de Boer’in oraya nasıl gittiğini anlayamıyorum”

Frank de Boer’in nasıl birisi olduğunu herkesin bildiğini söyleyen Caner Erkin, “İnter gibi bir kulübe nasıl ulaştığını hala anlayamıyorum. Cümbür Cemaat onun tutumunun İnter’e ait olmadığını fark edebilirdi. Bana yaptıklarından sonradan onun hakkında iyi bir fikrim olmadı ve katiyen da olmayacak” dedi. Caner Erkin’in aktarma olduğu dönemde İnter forması giyen Fransız futbolcu Jonathan Biabiany’nin “Frank de Boer, İnter tarihinin en kötü koçu” sözleriyle ilgili olarak “Ona tamamen katılıyorum, haklı” diyen Caner Erkin, “İnter’de geçirdiğim vakit kötü bir kişisel deneyime dönüştü. Kim bilir, şayet bir gün yeniden İnter’de oynayabilirim. Gerçekten koskocoman hayallerim vardı ve yalnızca 2,5 ay takımda kalan bir teknik direktör yüzünden bu hayallerim yıkıldı. Yapacak bir şey yoktu ve bu koşul dünyanın sonu değildi. Kariyerime en üst düzeyde devam etmek istiyordum. İnter taraftarlarına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.