DOLAR 32,2584
EURO 34,7652
ALTIN 2.387,60
BIST 10.267,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Can Yaman’ın Kıvanç Tatlıtuğ çıkışı İspanyolları çıldırttı

29.11.2019
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Madrid’de izdiham yaratan Can Yaman, aynı gün Madrid’de sessiz sedasız dolaşan Kıvanç Tatlıtuğ için “Benim dizilerim İspanya’ya satıldı. Kıvanç Bey’in satıldı mı, araştırmak lazım. Başka bir oyuncunun dizileri izlenmiyor ise orada ünlü olması mümkün değil zaten” demişti. 30 yaşındaki Yaman’ın bu ukala çıkışı, eleştirileri topladı.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre efendi kişiliğiyle de takdir toplayan Tatlıtuğ’un İspanyol hayranları, Türkiye’deki bu polemiğe dahil oldu.

Sosyal medyada ‘RespectforKivanc’ yani “Kıvanç’a saygı göster” etiketi açan İspanyollar’a Arjantin ve Şili gibi diğer ülkelerdeki Tatlıtuğ hayranları katıldı. 

Can Yaman’a “Kıvanç’tan özür dilemelisin” çağrısı yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.