DOLAR 32,2095
EURO 34,7720
ALTIN 2.427,61
BIST 10.209,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Can Yaman ve Özge Gürel’i buluşturan dizi başlıyor

25.06.2020
A+
A-

Yakışıklı oyuncu Can Yaman dizi ile ilgili heyecanını “Zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemde izleyicilerimize şen saatler geçirtecek bir öykü ile geliyoruz. Yayınlanan tanıtımlarla sizlerden fazla güzel geri dönüşler aldık, biz de sizler dek heyecanlıyız. Cuma günü herkesi ekran başına bekliyoruz.” sözleriyle dile getirdi.

Güzel oyuncu Özge Gürel ise “Içten aşina yanlışlar, yanlış tanıdık doğrular içinde, kendi olmakta, kendi kalmakta inat etmenin eğlencesi üzerine renkli bir öykü geliyor, anlatması bile neşeli bir de işi düşünün. 26 Haziran Cuma sizlerleyiz” dedi.

Dizide Can Yaman ve Özge Gürel ikilisine; Gürgen Öz, Fatma Toptaş, Sarpcan Köroğlu, Lale Başar, Cemre Gümeli, Serkay Tütüncü, Ecem Karavus, Anıl Çelik, Feri Baycu Güler, Ece İrtem, Kimya Gökçe Aytaç, Taygun Sungar ve Suat Sungur gibi isimler eşlik ediyor.

“Bay Yanlış” dizisinde Hür (Can Yaman); varlıklı ancak salaş bir yaşam süren, aşka inanmayan lokanta-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve akıcı bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını görebilen Özgürlük, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar. Komşu evlerde yaşamış Hür ile Ezgi süre içerisinde neler yaşayacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.