DOLAR 32,1822
EURO 34,9839
ALTIN 2.506,72
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Can Öncü İspanya’da piste çıkıyor

05.05.2019
A+
A-

Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Can Öncü, 2019 Moto 3 Dünya Şampiyonası’nda 4’üncü yarışına çıkıyor. 2018 Red Bull MotoGP Rookies Cup’ta şampiyon olan, geçen sezon Moto3’te de çıktığı ilk ve tek yarışı olan Valencia Grand Prix’ini kazanan Red Bull sporcusu Can Öncü sezonun 4’üncü yarışında Pazar günü İspanya’da mücadele edecek. Yarış TSİ 12.00’de başlayacak. 

“Başarılarla dolu bir sayfa açıyoruz”
2019 sezonunun kendisi beklediği gibi başlamadığını belirten Öncü, “İlk üç yarış beklediğimiz gibi gitmedi. Ama ben bu sahnede kalıcı olmak istiyorum. O yüzden de her sıkıntılı durumdan öğrenerek ayrıldığımı düşünüyorum. Belki sezon boyunca böyle anlar yaşayacağız ama bu durum beni asıl amacımdan uzaklaştırmıyor. Hatta inanıyorum ki bu tecrübeler beni hem daha fazla motive ediyor hem de şampiyonluklar yolunda bilgi heybemi dolduruyor” dedi.

Marc Marquez zirve peşinde
Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP’de de sezonun 4’üncü yarışı İspanya’da koşulacak. 4 bin 428 kilometre uzunluğundaki Jerez Pisti’nde Red Bull sporcusu Marc Marquez sezonunun kendisi adına ikinci birinciliğini elde etmeye çalışacak. 25 turluk yarış öncesinde Andrea Dovizioso, 54 puanla sürücüler sıralamasında liderlik koltuğunda otururken 51 puanlı Valentino Rossi, ikinci sırada bulunuyor. Marwuez ise 45 puanla 4’üncü basamağın sahibi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.