DOLAR 32,3346
EURO 35,0867
ALTIN 2.308,85
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Can Altıntığ: ‘Final-Four’a kalmak istiyoruz’

24.09.2019
A+
A-

Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon 2. yılını geçirecek olan ve ayrıca Türkiye’yi Euro Cup’ta temsil edecek Bahçeşehir Koleji’nde kaptan Can Altıntığ, yeni sezon öncesi İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Bu sene takımın kimyasının oturduğunu ve iyi bir takım kurulduğunu belirten Altıntığ, “Geçen seneye göre daha genç ve dinamik bir kadro olduk. 3 oyuncumuz dışında tüm kadro yenilendi. Altyapıdan da 2 oyuncu geldi. Hazırlık döneminde takım kimyasını oturtmaya çalıştık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Umut ediyorum ki önce sağlıklı, sonra da başarılı bir sezon geçiririz” dedi.

Kaptanlık görevinde kendisine çok fazla iş düşmeyeceğini söyleyen Altıntığ, “Daha önce Tofaş’ta kaptanlık deneyimim vardı. Çok güzel bir ortam var burada. Üstüme büyük yük düşeceğini sanmıyorum. Kısa sürede takım kimyasını oluştuğunu belirteyim. Kaptanlık konusunda büyük bir iş bana düşmeyecek” şeklinde konuştu.

Bu sene Avrupa’da mücadele edecek olmalarından dolayı heyecanlı olduklarını da belirten kaptan Altıntığ, “Bahçeşehir ailesi ilk defa Avrupa’da mücadele edecek. İlk yılımızda Final-Four hedefimiz var. Bu başarıyı bu camiaya hediye etmeyi çok isteriz” ifadelerini kullandı.

Güven Mert Ercan – Bozhan Memiş – Mehmet Şirin Topaloğlu
 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.