DOLAR 32,3697
EURO 35,0071
ALTIN 2.325,73
BIST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Camdaki Kız Dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun Öyle Bir Videosu Ortaya Çıktı Ki!

03.12.2021
A+
A-

Kanal D ekranlarının çok izlenen dizisi Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Sedat karakteriyle ismini duyuran Feyyaz Şerifoğlu’nun geçmiş yıllardan öyle bir videosu ortaya çıktı ki gördüklerinize inanamayacaksınız. Ayrıntılar haberimizde!

Burcu Biricik, Enis Arıkan ve Hande Ataizi gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Camdaki Kız dizisinin Sedat’ı Feyyaz Şerifoğlu’nun yıllar önce katıldığı bir yarışma programından görüntüleri ortaya çıktı.

Feyyaz Şerifoğlu Hangi Yarışma Programına Katıldı?

Ünlü oyuncu Feyyaz Şerifoğlu yıllar önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı öğrenildi. Oyunculuk kariyerinden önce Ajda Pekkan’ın vokalistliğini yapan Feyyaz Şerifoğlu, O Ses Türkiye’ye katıldığında tam olarak 22 yaşındaydı. Yakışıklılığıyla büyüleyen Şerifoğlu’na yarışmanın jürilerinden Hadise dönmediği için pişman oldu.

Hadise, Camdaki Kız dizisinin Sedat’ına “Tam ikna edemedin beni sesinle ama şuan sadece seniz izlemek istiyorum, Keşke ama keşke dönseymişim. Çok yakışıklısın yani” yorumunu yaptığı hatırlandı.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Şarkıcı ve oyuncu olan Feyyaz Şerifoğlu, O Ses Türkiye yarışmasına “İnci Tanem” şarkısıyla katılmıştı. Rizeli olan Feyyaz Şerifoğlu, ikinci kez ekranlarda Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandırarak görüldü. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde Tekstil Mühendisliği’nden mezun olan Feyyaz Şerifoğlu, şuanda 30 yaşında. Feyyaz Şerifoğlu günümüzde Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’da ‘Sedat Koroğlu’ karakterini canlandırıyor.

Camdaki Kız Dizisinin Şımarık Çocuğu Sedat Kimdir?

Koroğlu ailesinin en küçük oğlu olan Sedat Koroğlu, babası tarafından sürekli yetersizlikle suçlanır. Annesi tarafından oldukça şımartılan bu karakter, kalbi kırık büyümemiş bir çocuktur. Babasına kendini nasıl kanıtlayacağını bir türlü bilemeyen Sedat, babası tarafından dizinin başrolü Burcu Biricik’in can verdiği Nalan karakteriyle evlendirilir. Ancak uslanmaz bu çocuk eşini Hande Ataizi’nin oynadığı evli bir kadın olan Cana karakteriyle aldatır…

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.