DOLAR 32,2821
EURO 34,7494
ALTIN 2.409,48
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Calpol Turuncu Şurup Ne İşe Yarar, Yan Etkileri Ne…

28.04.2021
A+
A-

Calpol Turuncu Şurup Ne İşe Yarar? Yan Etkileri Nedir? 2021 Fiyatı Nedir? Ateş düşürmede çocuklarımız için kullandığımız Calpol şurup hakkında yan etkilerinden fiyatına ve ne işe yaradığına dair tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Calpol ne işe yarar ve yan etkileri nelerdir? Calpol turuncu şurubun 2021 fiyatı nedir? sorularının cevabı için gelin beraber bakalım.

CALPOL NE İŞE YARAR?

CALPOL, süspansiyon (çözelti, katı-sıvı karışımı) biçiminde, her bir ölçeğinde (her 5 mİ’de) 120 mg parasetamol barındıran, ağrı kesici ve ateş düşürücü olarak etki gösteren bir ilaçtır. CALPOL 150 ml’lik şişede satılmaktadır.
CALPOL çocuklarda, hafif ve orta şiddetli ağrılar ile ateşin semptomatik (hastalığı tedavi edici değil, belirtilerini yok edici) tedavisinde kullanılır.

CALPOL ŞURUP YAN ETKİLERİ

Ciltte döküntü, kaşıntı
Egzama
Yüzde, dilde veya boğazda şişlik
Ciltte kızarıklık
Astım benzeri etkiler
Nefes darlığı
Bulantı
Kusma
İshal
Karın ağrısı
Baş dönmesi
Uyku
Kan pulcuğu
Karaciğer hasarı gibi yan etkileri mevcuttur.

CALPOL ŞURUP 2021 FİYATI

Calpol turuncu şurubun 2021 yılı itibari ile satış fiyatı  20.16 TL’dir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.