DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Call of Duty Warzone temas hatası için tanımlama Call of Duty Warzone temas hatası için geliştirici işyeri Activision izah etme yaptı. Uzun temas…

04.05.2020
A+
A-

Son günlerin en fazla oynanan oyunlarından biri de Call of Duty Warzone oldu. Milyonlarca oyuncu göre oynanan oyuna gelen güncelleme sonrasında büyük sorunlar yaşanmaya başladı. Oyuncular oyuna girmek istediğinde bağlantı kurulamadığına dair hata alıyor. Hata almasa bile oyun bağlantısının sağlanması uzun sürebiliyor.

Hem oyun içinde mod seçtikten sonra oyuncuların toplanması ve harita yüklenmesi de süre alıyor. Call of Duty Warzone temas hatası hakkında bilgisi olduğunu bildiren Activision, yaptığı açıklamada, “Karşılaşma için yapılan eşleşme sırasında temas sorunları ve uzun umma süresi için Modern Warfare ve Warzone’da yaşanan sorun için düzeltmelere başladık.” dedi. Yorumlama devlete ait Twitter hesabı üzerinden yapıldı.

Keza oyun içi konuşmada da sorunların yaşandığı belirtildi. Bunlar için de alıştırma içinde olunulduğu belirtildi. Bu soruna için de yapılan açıklamada geliştirici ekibin sorundan farkında olduğu, gelecek güncelleme paketinin içinde yer alacağı belirtildi.

Salgın önlemleri zarfında evde olunan bugünlerde, zaman geçirmek için en büyük tercih oyunlar olmuş durumda. Oyun, çıkış tarihinden sonradan yüksek tatbik sayılarına erken ulaşmasıyla uyarı çekmişti. Hem oyuna çoğu yeni oyun modu da eklenmiş durumda. Oyunda sadece hayatta kalma “battle royale” modu yer almıyor. TDM, sancak savaşı, kanlı para modu da oldukça ilgi görüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.