DOLAR 32,2278
EURO 34,7446
ALTIN 2.393,70
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Call of Duty: Warzone 2 Oyuncuları Hackerlardan Bezdi: Steam Sayfası Olumsuz Yorumlarla Doldu

26.11.2022
A+
A-

Ülkemizdeki 1.100 TL’lik fiyat etiketine rağmen en çok satan oyunlar listesinde yerini almayı başaran Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2, çıkar çıkmaz akıllara ‘acaba Warzone 2 nasıl olacak?’ sorusunu getirmişti.

Şu an görüyoruz ki pek olmamış. Oyun bug ile dolu ve en kötüsü ise hacker kaynıyor. Oyuncular da bu durumdan tam anlamıyla bezmiş durumda.

CoD: Warzone 2’nin Steam sayfası değerlendirmesi, ‘Çok Olumlu’dan ‘Çoğunlukla Olumsuz’a geçti

Call of Duty’nin 2019’de yenilediği Modern Warfare serisi ile birlikte piyasaya sürdüğü ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, Activision’un uzun zaman sonra en büyük başarı yakaladığı işlerinden biri olmuştu.

Ancak Modern Warfare 2 ile birlikte gelen Warzone 2, maalesef aynı etkiyi yaratmadı. Warzone 2 şu anda buglarla dolu, sunucular gecikmeli, grafikler bir garip ve en kötüsü ise oyun tam anlamıyla hacker kaynıyor.

Her yerde uçan deniz botları, görünmez düşmanlar, mermisi bitmeyen silahlar gibi absürtlüklerle uğraşan oyuncuları delirten bir başka unsur ise oyunun ana menüsünün karmakarışık olması ve optimizasyon sorunları.

Bazı oyuncular, söylediklerine göre RTX 3090 ekran kartı ile minimum ayarlarda 60 FPS zor alıyorlarmış. Bütün bunlar bir araya getirilince ortaya ikinci bir Battlefield 2042 vakası çıkmış gibi görünüyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.