DOLAR 32,1847
EURO 34,9636
ALTIN 2.507,32
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Call of Duty: Black Ops Cold War, Ücretsiz Bir Silah Paketi Yayınladı: Nasıl Alınır?

20.11.2020
A+
A-

Activision’ın soğuk savaş dönemini konu alan yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War, tüm oyunculara Call of Duty serisinin en ikonik haritalarından Nuketown temalı yeni bir DLC paketi sunuyor. Üstelik Nuketown silah paketini almak için yapmanız gereken tek şey, 3 Aralık’tan önce oyuna giriş yapmak.

Nuketown silah paketi, oyunculara Nuketown temalı bir silah taslağı, silah takısı, amblem ve bir arama kartı da dahil olmak üzere toplamda 10 farklı oyun içi ürün sunuyor. Aslına bakacak olursak yeni Nuketown silah paketi, oyuna 24 Kasım’da dahil olacak Nuketown ’84 haritasına zemin hazırlıyor ve harita da tıpkı silah paketi gibi ücretsiz olarak sunulacak.

Call of Duty: Black Ops Cold War Nuketown silah paketinde neler var?

black ops cold war

“Last Stop” epik pompalı tüfek taslağı

Bu silah taslağı, 21.6” Paratrooper namlu, 6 RND şarjör, Milstop Reflex optik ve bir Commando Assembly dipçik ile birlikte geliyor.

Altı farklı silah takısı

“Chad”, “Thad”, “Vlad”, “Karen”, “Sharon” ve “Bobbi McDaren” ismindeki silah takıları ile en sevdiğiniz silahları daha da özelleştirebileceksiniz.

“Test Subjects” çıkartmaları

Gunsmith’teki çoğu silaha yapıştırılabilen “Test Subjects” (Test denekleri) çıkartması ile düşmanlarınıza nükleer bir savaşa hazır olmaları gerektiğini gösterebilirsiniz.

Nuketown Legend amblemi ve Omnibus arama kartı

Nuketown Legend amblemi ve Omnibus arama kartı, oyuncu profilinizi klasik öğeler ile süslemenizi mümkün kılıyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War Nuketown silah paketi tanıtım videosu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.