DOLAR 32,2243
EURO 35,0116
ALTIN 2.504,65
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Çalımbay: ‘Tek sıkıntımız sakatlar’

17.06.2020
A+
A-

Sivaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı İH. Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenman sonrası resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

“Mutlaka kazanmamız gerekiyordu”
İlk olarak, pazartesi günü sahalarında oynadıkları Denizlispor maçını değerlendiren Çalımbay, karşılaşmada istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi. Ligdeki bütün takımların yüzde 100 hazır olmadığını kaydeden Çalımbay, “Dürüst doğru bir hazırlık dönemi geçiremedik bu süreçten nedeniyle. Maçlara başlarken bütün takımlar bulunduğu konumdan daha düşük tempoyla oynadı. Hakikaten istediğimiz gibi olmadı ama karşı taraf 10 kişi kalınca ikinci sanki daha iyi oynadık. Bir sürü de pozisyonlarımız vardı. Kaleye kadar geldik son paslarda değerlendiremedik ama bizim için bu maç fazla önemliydi, mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Hazırlık döneminden sonraki birincil maça benziyor lakin hazırlık dönemini biz tam hazırlık dönemi gibi yapamadık. Hazırlık maçı yapabilseydik bir iki tane o süre oyuncularımızın da hepsi hazırlanmış olurdu. Maç temposunu da kazanmış olurlardı. Daha iyi daha güzel maç olabilirdi. Her şeye karşın galip geldiğimiz için fazla mutluyuz çünkü basit bir maç olmadığını biliyorduk. Denizlispor bundan önceki maçlarda çıkıştaydı” ifadelerini kullandı..

“Kadro sıkıntımız var”
Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Konyaspor maçını değerlendiren Çalımbay, “Konyaspor maçı fazla önemli. Buradaki tek bıkkınlık sakatlarımız pozitif olması. Büyük ihtimalle Mert Hakan Yandaş oynamayacak. Hakan Arslan oynayamayacak, Fernando Andrade’nin, Mustapha Yatabare’nin ve Ziya Erdal’ın durumları muhakkak değil, Emre Kılınç cezalı. O yüzden de kadro sıkıntımız var. Onun dıştan bir sıkıntımız yok. Konyaspor’da da elimizden gelen tüm mücadeleyi gösterip puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız” diye konuştu.

Oğuzhan Sarzep – Övünç Erden

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.