DOLAR 32,5334
EURO 34,9533
ALTIN 2.431,20
BIST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Çağlar’lı Leicester kazanmaya devam ediyor

08.12.2019
A+
A-

Brendan Rodgers’ın öğrencileri son haftalarda adeta bir panzer gibi karşısına çıkan her takımı devirerek bir nevi bu yarışta ben de varım dedi. Öyle ki son 11 maçta sadece Liverpool’a kaybeden mavi beyazlı ekip, 10 galibiyet alarak, lider Liverpool ile aralarındaki puan farkını 8’e getirdi, son şampiyon Manchester City ile de 6 puanlık bir fark açmayı başardı.

Çağlar dünyanın en iyilerinden

Bu sezon Southampton’ı deplasmanda 9-0 mağlup ederek bir Premier Lig rekoru kıran ve  16. hafta itibariyle attığı 38 golle bu alanda ligde Liverpool’un hemen ardından 2. sırada bulunan Leicester City, sadece attığı gollerle değil savunmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Dünya’nın 5 büyük liginde, Fransa ligini domine eden Paris Saint Germain’in hemen ardından Atletico Madrid ile birlikte bu haftaya kadar kalesinde sadece 10 gol gören 2 takımdan biri olmayı başardı. Hiç şüphesiz bu istatistikte en büyük pay sahiplerinden birisi de milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü. Sezonun başından beri her maçta biraz daha üzerine koyarak devam eden Çağlar, adeta taraftarın sevgilisi haline gelirken Brendan Rodgers’ın Leicester City’sinin de en önemli parçalarından birisi oldu.

Fatih Burak Yıldırım

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.