DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Çağatay Ulusoy Netflix dizisi nasıl olacak?

19.04.2018
A+
A-

Netflix’in Türkiye’de çekeceği dizinin konusu süper kahraman üzerine olacak. Resmi olarak duyurulan bilgiye göre; Çağatay Ulusoy İstanbul’un son muhafızı Hakan’ı canlandıracak. Hakan ismi konusunda tarihimizi değerlendirerek çok güzel bir seçim yapan Netflix, bu diziyi 2018 yılı içerisinde dizi severler ile buluşturabilir.

The Protector ismini taşıyan dizide Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Hakan karakteri, kendisine verilmiş gizli bir görev ile İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenir. Kahramanızımın serüveni tam da bu noktada başlar.

Binnur Karaevli senaristliğini yaptığı O3 Medya‘nın yapımcılığını üstlendiği süper kahraman dizisinde, birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide; Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş oynayacak.

Okan Yalabık, Hakan‘ın imrendiği iş adamı olan Faysal, Ayça Ayşin Turan, Faysal’ın şirketinde yönetici olan LeylaHazar Ergüçlü de Zeynep ve Mehmet Kurtuluş ise Faysal’ın sağ kolu Mazhar karakterini canlandıracak.

Fantastik drama türündeki dizinin yönetmeni ise Can Evrenol olacakSüper kahraman dizisinin görsel efektlerini de Gradient Effect üstlenecek.

Türkiye tarihinde başarı elde edecek olan ilk süper kahraman dizi olması beklenen Netflix yapımının henüz kesin yayın tarihi bilinmiyor. Son olarak Çağatay Ulusoy Netflix dizisi sadece Netflix üyelerine sunulacağını belirtelim.

:: Netflix’in Türkiye dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.