DOLAR 32,4539
EURO 34,6580
ALTIN 2.391,39
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Bütün zamanların en iyi Netflix filmleri! Platformun ayrıca özel yapım çoğu dizisi ayrıca de filmi bulunuyor. İşte tüm zamanların en iyi Netflix filmleri…

28.05.2020
A+
A-

Netflix’in orijinal filmlerine yönlendirilen eleştiriler bulunuyor bu sebeple platformda yer alan filmlerin izlenme oranları çok yüksek oluyor. Corona virüsü salgını döneminde Netflix birçok üretim yayımladı. Özellikle Chris Hemsworth‘un yer aldığı Extraction filmi fiilen de fazla konuşuldu. Filmi beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de kesinlikle oldu oysa milyonlarca kişiye ulaştı.

Yeniden fazla başarılı bir film olarak konumlandırılan Spenser Confidential, Türkiye’de Spencer Kanunları başlığı adı altında yayımlandı. Bunların yanına Murder Mystery, Bird Box, 6 Underground, filmleri de en çok izlenen filmleri arasında yer alıyor.

Söz konusu izlenme rakamlarının durumu ise azıcık karışık zira Netflix normalde her izleyicinin içeriği izledi olarak sayılması için minimum yüzde 70’ini izlemesi gerekiyordu. Bu durumda, iki saatlik bir filmin asgari 84 dakika izlemeniz gerekiyor. Bu çağrıda bulunmak oluyor fakat 60 dakika izlerseniz izlediniz sayılmıyor.

Ardından Netflix yeni bir düzenleme getirdi ve içerikleri  ”minimum iki dakika” izleyen cümbür cemaat artık o içeriği izlemiş sayılıyor. Bu da izlenmelerin fazla yükselmesine neden oluyor. Söz konusu rakamlar da bunun bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

İşte en iyi Netflix filmleri ve izlenme rakamları:

1) Extraction / 90 milyon

Bu yıl platformdaki yerini bölge Extraction, aksiyon ve gerilim filmi olarak kategorize ediliyor. Yönetmenlik koltuğunda Sam Hargrave oturuyor. Senaryo tarafında ise Avengers’dan tanıdığımız Joe Russo yer alıyor. Film, bir uyuşturucu kaçakçısının oğlunu kurtarmak için Bangladeş’e gönderilen bir paralı askerin hikayesini konu alıyor. Film Netflix’teki yerini, 24 Nisan 2020’de aldı.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.