DOLAR 32,4893
EURO 34,7352
ALTIN 2.402,09
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Bütçe dostu LG Stylo 4 geliyor!

12.06.2018
A+
A-

Akıllı telefonlar arasında kalem kullanan modelleri pek görmeye alışık değiliz. Bu konuda Samsung Galaxy Note serisi ile açık ara liderken LG’de stylus kalem kullanan modelleriyle yarışa dahil oluyor. Söz konusu modelimiz olan LG Stylo 4 ise Stylo 3 Plus modelinin yerine gelmeye hazırlanıyor.

6,2 inç büyüklüğünde TFT bir ekrana sahip olan model, LG’nin FullVision adını verdiği ince çerçeveli tasarımla geliyor. Ortaya çıkan sızıntıda, 1.8 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli bir Snapdragon işlemcinin yer aldığı yazıyor. Snapdragon 450 olması beklenen bu işlemciye ise 2 GB RAM ve 32 GB arttırılabilir dahili depolama birimi eşlik ediyor.

13 Megapiksellik bir arka kameranın bulunduğu LG Stylo 4 modelinde 5 Megapiksellik geniş açılı bir selfie kamerası bulunuyor. Elbette son günlerin vazgeçilmezi portre modu ve yapay zeka desteği ise unutulmamış.

3300 mAh bataryanın konumlandırıldığı Stylo 4, Android 8.1 Oreo ile çalışacak. USB Type-C girişinin yer aldığı modelde kulaklık girişi ise unutulmamış. Yakında tanıtılması beklenilen modelin fiyat bilgisi ise henüz mevcut değil. Ancak uygun fiyatla gelmesi yüksek ihtimal.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.