DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Bütçe dostu Acer Chromebook 514 tanıtıldı!

29.08.2018
A+
A-
GeForce RTX 2080’in Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

NVIDIA’nin yeni RTX 2080 ve RTX 2080 Ti ekran kartları için ön sipariş alınmaya başlandı. Ancak, GeForce RTX 2080 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!

Alüminyum gövde tasarımıyla oldukça hoş bir görüme sahip olan Acer Chromebook 514, IFA 2018 etkinliğinde boy gösterdi. Fiyatı, özellikleri ve tasarımıyla beğeni toplayan yeni model 2240 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Corning Gorilla Glass kaplı TouchPad’i ile ön plana çıkan modelin, 6 milimetrelik dar çerçeveli 14 inç Full HD IPS bir ekrana sahip olduğunu görmekteyiz. Pil ömrü konusunda da oldukça iddialı olan Acer, Chromebook 514’ün günlük kullanımda 12 saatlik bir pil ömrüne sahip olduğunun da altını çizdi. Fakat pil ömrünün yapacağınız işe göre değişebileceğini de belirtelim.

Mac ve Windows tabanlı dizüstü bilgisayarlara göre, oldukça uygun fiyatıyla ön plana çıkan modelde USB-C bağlantı noktaları da bulunuyor. Günlük kullanımda kaliteli bir performans gösteren Chromebook 514, Ekim ayından itibaren teknoloji mağazalarındaki yerini alacağını da belirtelim. Peki, siz yeni tanılan Chromebook modeli hakkında ne düşünüyornuz? Düşücelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.