BUSKİ Kesinti Haritası: Yıldırım ve Orhangazi İçin Planlı Su Kesintileri
BUSKİ Kesinti Haritası: Yıldırım ve Orhangazi için planlı su kesintilerini önceden öğrenin; güncel planlı süreler ve etkilediğiniz bölgeler.
BUSKİ, Yıldırım ve Orhangazi ilçelerinde yürütülen altyapı ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında belirli bölgelerde su kesintisine gidileceğini duyurdu. 25 ve 26 Ağustos günlerinde farklı mahallelerde yaşanacak kesintiler için vatandaşlardan tedbirli olmaları istendi.
25 Ağustos Salı Kesinti Programı – Yıldırım (Karapınar Mahallesi) için planlanan kesinti saatleri 09.00 – 18.00 arasında olacak. Etkilenen bölgeler arasında Ankara Yolu ve Duraner Caddesi’nin güneyi, 23. Cadde, Çömlekçi Sokak, 40., 42., 158. sokaklar ile 21. ve 22. caddeler yer alıyor.

26 Ağustos Çarşamba Kesinti Programı – Yıldırım (Değirmenönü Mahallesi) için kesinti saatleri yine 09.00 – 18.00 olarak belirlenmiş. Etkilenen bölgeler arasında Ankara Yolu Caddesi’nin güneyi, Deliçay, Şehitler Caddesi ve Aslı Sokak ile çevrelenen alanlar bulunuyor.
Orhangazi (Geniş Kapsamlı Kesinti) için planlanan süre 09.00 – 00.00 (15 saat) olarak açıklanmıştır. Bu kesinti kapsamına Bursa-Yalova Yolu alt kısımları, Örnekköy, Fatih ve Muradiye mahalleleri, Fabrikalar Bölgesi ve ilgili çevreler dahil ediliyor.