DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Buse Varol: “Bizi 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu”

26.06.2020
A+
A-

Otobanda bariyerlere çarpıp 3 takla attıktan daha sonra 30 metre sürüklenen arabadan sağ meydana çıkan çiftten Buse Varol, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda gebe olduğunun müjdesini verdi.

“5 HAFTALIK BEBEĞİMİN MELEKLERİ KORUDU”

Kaza sonrası Instagram hesabından eşi Alişan ve 2 yaşındaki çocuklarıyla bir pozunu paylaşan Buse Varol, şu ifadeleri kullandı: “Allah’a binlerce şükürler olsun, biz yeni bir hayata başladık. Allah evladıma, bana, eşime ve dadımıza bir talih daha verdi. İnanılmaz dehşet ve facia dakikalar yaşadık. yeniden yaşatmasın Allah’ım. Hiç kimseye.. Bu süreçte arayan, mesaj atan, DM’den yazar, bir şekilde bize ulaşmaya çalışıp, bizi merak eden herkese fazla teşekkür ederim. Ne kadar çok sevenimiz varmış. Ne güzel halk biriktirmişiz. Ne değin şükretsem de eksik kalır. Bizi Burak’ın ve karnımdaki 5 haftalık bebeğimin melekleri korudu buna eminim. Allah bizi resmen pamuklara sarıp korudu. ufak tefek yaralarla atlattık. Ailelerimize bağışladı Allah. Yazacak fazla şeyim var fakat sığdıramam. Yanımızda olan herkesten Allah razı olsun…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.