DOLAR 32,4841
EURO 34,6743
ALTIN 2.406,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Buse Varol bebek bekliyor

19.06.2020
A+
A-

Şarkıcı Alişan ve oyuncu Buse Varol 2018 yılında düğün masasına oturmuş, geçtiğimiz yıl de çocukları Burak’ı kucaklarına almıştı. Meşhur çiftten güzel bir haber daha geldi. Buse Varol’un ikinci kere gebe olduğu öğrenildi. Müjdeli haber ise Okan Kurt’un paylaşımıyla ortaya çıktı.

Habertürk’ün haberine kadar Alişan’ın 44. yaş gününü kutlayan Kurt, paylaşımında Buse Varol’un gebe olduğunu da açıkladı:

“Doğum günün kutlu olsun Alişan Bey, sen 65 olunca Burki 20 yaşında olacak inşallah. Sana bu yaşın daha da olgunluk getirdi, bugün onu hissettim. Yeni yaşında ikinci evladın sana en büyük armağan! Rabbim evlatlarını ve güzel kalpli eşini sana bağışlasın. Sözünü tut bu arada ayakkabı sözün var bana 47 numara…”

Kurt’un doğum günü paylaşımına yanı veren Alişan ise, “İnşallah Okan’ım. Birlikte nice güzel yıllarımız olsun sağlıkla… Ben 65 olacağım fakat 40 görünümlü.” dedi.

Alişan, eşinin ikinci defa hamile olduğuna dair meydana çıkan haberleri geçtiğimiz hafta reddetmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.