DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Bursa’da Dini Nikahlı Eşine Benzin Döküp Yakmaya Çalıştı

Bursa’da meydana gelen korkunç olayda, dini nikahlı eşine benzin döküp yakmaya çalışan bir kişi gözaltına alındı. Olayın detayları, sebebi ve son gelişmeleri öğrenmek için haberimizi okuyun.

21.03.2025
A+
A-

Bursa’da Korkunç Olay: Dini Nikahlı Eşine Benzin Döküp Yakmaya Çalıştı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, Bahattin O., dini nikahla birlikte yaşadığı Vildan H. ile sokakta tartıştıktan sonra, onu benzin dökerek yakmaya çalıştı. Bu korkunç girişim, mahalle sakinleri tarafından fark edilince büyük bir faciayı önlemek için müdahale edildi.

Olay, 15 Mart 2025 akşamı saat 23:30 sıralarında Nalbantoğlu Mahallesi‘nde gerçekleşti. İkili arasında başlayan tartışma hızla şiddetli bir hale büründü. Bahattin O., yanındaki benzin bidonunu alarak Vildan H.‘nin üzerine benzin döktü. Şüpheli, elindeki çakmağı ateşlemek üzereyken, çevredeki mahalle sakinleri durumu fark ederek hemen müdahale etti ve Bahattin O.‘yu engelledi.

“HİÇ KADINLARIN SUÇU YOK MU?”

Müdahale sırasında Bahattin O., çevredeki kişilere “Hep erkekler mi suçlu, kadınların hiç suçu yok mu? Ne olacak şimdi?” şeklinde tepkisini dile getirdi. Bu sözleri, olayın ne kadar gergin bir hal aldığını ve psikolojik durumunu gözler önüne serdi.

POLİS OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Polis ekipleri, Bahattin O.‘yu gözaltına alarak olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Vildan H. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Vildan H., yapılan ilk açıklamalarda, Bahattin O. ile 15-20 gün önce ayrıldıklarını, ancak dini nikahla birlikte yaşamaya devam ettiklerini belirtti.

OLAYIN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIMASI

Olay anında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, yaşananların dehşetini bir kez daha gözler önüne serdi. Görüntülerde, Bahattin O.‘nun Vildan H.‘nin üzerine benzin döktüğü ve ateşlemek üzereyken mahalle sakinlerinin müdahale ettiği anlar yer aldı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINDA, SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayla ilgili olarak polis, kapsamlı bir inceleme başlattı. Bahattin O., sorgulama için polis merkezine götürüldü ve olayın psikolojik arka planı da detaylı bir şekilde araştırılacak. Vildan H.‘nin ifadesi alındı ve olayın gelişimi merakla takip ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.