DOLAR 32,1938
EURO 34,9894
ALTIN 2.507,34
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Burcunuza göre içten konut kıyafeti seçimleri

20.05.2020
A+
A-

Koç

Koç

Koç burcu daima enerjik ve hareket halindeyken kendini iyi hisseder. Ayrıca kendilerine güvenen feminen tarafları da kırmızı ipek bir elbiseyi tercih edebilir. Oysa hepsini bir projede değerlendirdiklerinde, alıştırma görünümüyle oldukça gizli ve havalılar.

Boğa

Boğa

Boğa burçları inatçılıkları ve sabit fikirlilikleri ile bilinir. Alışveriş laf konusu olduğunda, kıyafet seçiminde hiç zorlanmaz çünkü bildikleri markalar ve modellerden şaşmazlar. bununla beraber şehvetli ve lüks kumaşlar ile rahatlıklarını da ön planda tutarlar. Bu neden ile geniş keten bluzlardan ve hür akan eteklere, tereyağı yumuşaklığındaki kadife pantolon takımlarını seçim edebilirler.

İkizler

İkizler

İkizler matbaa ustalarıdır. Dolapları grafik desenleri ve etkileyici renklerle doludur. Aksesuarları ve hatalı eşleşen görünümlerle oynamayı severler. Bu neden ile İkizler burcu görüntülü sohbet üzerinden bile size etkileyecek güce sahiptir. Onlar için büyük halka küpeler ve renkli bluzlar daima meslek görür!

Yengeç

Yengeç

Bu burç ayrıntılarıyla romantizmle ilgili! Yengeçler kadınsı siluetleri severler. En sevdikleri elbiseleri onları rüyada gibi hissetmelerini sağlar. Çok sezgisel oldukları için bir odanın enerjisinden bile zahmetsizce etkilenebilir ve kıyafetlerin ruh halini etkileyeceğini bilirler. Onlar için romantik ve nazik tercihler ön plandadır.

Aslan

Aslan

Aslanlar iyice dramayla ilgililer! Doku ve siluet laf konusu olduğunda aslanlar kıyafetlerini güzel ve sıra dışı olanlardan seçim ederler. Tabii ki, rengi de seviyorlar. Moda ve sanat konuşulduğunda aslan burçları sıranın önünde yer alır. Video konferansa girdiklerinde ne giydikleri hakkında sohbet etmeye hazırlanmış olun.

Başak

Başak

Başak burçları kıyafetlerinin epeyce sorunsuz olmasını ister ve bu konuda oldukça pratiktir. Her konuda olduğu gibi bu konuda da oldukça özenlidir. Başak burçları, evde çalışırken bile işten uzaklaşmayan ve muhtemelen işin yapılması için yeteri dek seviyeli bir şıklıkta olacaklar.

Terazi

Terazi

Terazi burçları lüks ve büyük tasarımcılara sahip bir gardırop arasından tekrar tekrar en güzelini seçmek ister. Evden çalışırken bile mükemmel bazı elbise ve marka bir kemer kullanırlar. Tarzları oldukça arıtılmış edilmiştir.

Akrep

Akrep

Her şeyden önce, Akrepler beceriklidir. Olasılıkla birçok zaman epeyce ‘cool’ görünecekleri kıyafetler ile karşınıza çıkıyorlar! Oysa ister inanın, ister inanmayın; uyandıklarında ne giyecekleri elbette odak noktaları değildi! Onlar uyandıklarında daha çok ne yapacaklarını düşünüyorlar. gerçi kombinleri konusunda oldukça başarılılar. Akrepler çok fazla siyah giyme eğilimindedir ve güvenleri içelerinden dışarı sızar.

Yay

Yay

Yaylar gösterişli manşonları veya garip üstleri defalarca utangaç bir şekilde formüle edip kombinlemenin bir yolunu bulur. Yay burçları aksesuar aşığıdır. Onlar, tarzlarına aksesuarları ile açıklama katar.

Oğlak

Oğlak

Oğlaklar her zaman resmi bir üniforma giyme eğilimindeler!Yani, bu, evdeki masa başında yazarak geçirilen bir gün için kot pantolon ve tişört anlamına gelse bile, onlar tavırları ile devlete ait gözükmenin bir yolunu mutlaka bulur.

Kova

Kova

Kovalar kendi başlarına benzersizdir ve eğilimleri peşine düşüp takip etmezler. Onlar yalnızca istediklerini giyerler ve ruh halleri gün boyunca ne olmak istediklerine karar verir. Onların ‘dahi’ karakterine, giydikleri her şey uygu.

Balık

Balık

Ah, bohem kraliçe… Balık, yalnızca yatakta uzanırken bile bir müzik festivaline katılıyormuş gibi giyinir. Pijamaların bile karmaşık detayları vardır, bu yüzden sadece doğa ile harmoni içinde olduklarını ve ruhlarının parlamasına izin verdiklerini kıyafetleri tercih ederler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.