DOLAR 32,2380
EURO 34,7665
ALTIN 2.401,23
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Burcu Esmersoy’dan gardıropta yardım detoksu

19.02.2019
A+
A-

Akşam Gazetesi’nin haberine göre sunucu Burcu Esmersoy, yaz sezonuna gençleri sevindirerek başlayacak. İlerleyen günlerde ‘Dünya Avucunuzda’ adlı seyahat programıyla ekranlara dönecek olan Esmersoy, kışın bitmesine yakın gardırobunu yeniledi. Sunucu, geçen sezon giydiği kullanılabilir kıyafetlerini, hayırlı bir iş için elden çıkardı. Esmersoy, eşyalarını Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki liselere bağışladı.

SIRADA AYAKKABI VE KİTAP VAR

Okulları tek tek tespit ederek yetkililerle irtibata geçen Burcu Esmersoy, yardımlarına da hız kesmeden devam etme kararı da aldı. Öğrencilerin sevinçlerine ortak olmaktan büyük mutluluk duyan ünlü sunucu, bu kez de ayakkabı ve kitap yardımı yapmak için kollarını sıvadı.

Anne olmak için harekete geçti

Geçen sene Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy’un anne olmak için tedaviye başladığı iddia edildi. Esmersoy, Nişantaşı’nda bulunan bir klinikte özel tedavi görüyor. Güzel sunucu, her fırsatta anne olmak istediğini dile getiriyordu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.