DOLAR 32,5128
EURO 34,5769
ALTIN 2.491,54
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Burcu Esmersoy virüsün ciddiyetini daha sonra anlamış!

06.05.2020
A+
A-

Meşhur spiker Burcu Esmersoy, Marie Claire Dergisi’nin yeni sayısına kapak oldu.

Dergi için lüks dairesinde online çekim yapan Esmersoy, pandemi duyuru edilmeden önce Corona virüs salgınının ciddiyetini anlamadığını itiraf ederek “En başlarda olayın ciddiyetini anlayamayan gruptanım. Yani daha pandemi duyuru edilmeden hemencecik önce seyahatlerime devam ediyordum. En son fütursuzca Miami’ye, Superbowl finaline gittim. Hiç tanımadığım İspanyol bir aileyle sarmaş dolaş üstünlük kutladığıma göre, olayı o kadar anlayamamıştım sanırım.” ifadelerinde bulundu.

“Sonra bir şok dalgası vurdu bana” diyen meşhur sunucu olayın ciddiyetini farkettiğinde yaşadıklarını da anlattı: “İtalya’dan garip rakamlar gelmeye başladı. Orada yaşayan arkadaşlarımla konuştuğumda bana; ‘Biz dört haftadır karantinadayız’ dediklerindeki şaşkınlığımla birlikte, kendime kızma dönemine de antre yaptım bu nedenle. Kendi karantina dönemimi başlattım. şimdi 48’inci gündeyim. Pollyanna tavrımla, mayıs başında işe başlarız sanıyordum. Oysa bu dünyada tek başımıza yaşamıyoruz tabii, onu hesaba katmamışım. Zaten matematiğim de her zaman kötüydü.”

Esmersoy pandemi ile ilgili kızgınlığını da şu sözlerle dile getirdi: “Yarasa çorbasının kendisine kızgınım. Yani içen, satan, yapan değil. Olayın kendisine garip bir kızgınlık…”

Burcu Esmersoy, 1 Haziran’a uçağa binip seyahate çıkabileceğini de sözlerine ekledi: “şimdi aklıselim bir insan ve o tatlı fazla teyze hâlimle 1 Haziran civarı uçağa binerim gibi hissediyorum fakat o uçak nereye gider, onu bilmiyorum. Anlayacağın çalışmayı ve yolculuk etmeyi fazla özledim. En çok da arkadaşlarıma sarılmayı…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.