DOLAR 32,3733
EURO 34,9950
ALTIN 2.325,67
BIST 9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Burcu Esmersoy evlenmek için neden beklemek zorunda?

28.09.2022
A+
A-

Önceki gün, Burcu Esmersoy’un, aralıktan beri flört ettiği Nazım Akmangil ile evlilik teklifi aldığı İtalya’da vuslata ermek istediğini ama istediği otelde yer açılmasını beklediğini yazmıştım. İstediği, Adriyatik kıyısındaki Polignano a Mare adlı küçük bir kasabada yer alan Borgo Egnazia adlı otelde, yer açılmış ama önümüzdeki yıl!

Evet, yanlış okumadınız… 2025’e kadar dolu olan otelde, 1-4 Eylül 2023 tarihinde yer açılınca müstakbel damat hemen kaparoyu yatırıp düğün için rezervasyonu yaptırmış. Esmersoy, istediği yerde evlenebilmek için maalesef bir yıl bekleyecek.

Bu arada neden Borgo Egnazia’da ısrarcı olduğunu da öğrendim. Esmersoy, o otelde bir düğüne gitmiş ve çok beğenmiş ve “Ben de burada evlenmek istiyorum” demiş. Akmangil de bu isteğini yerine getirmek istemiş.

 

SABAH GAZETESİ’NDEN BÜLENT CANKURT’UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.