DOLAR 32,5585
EURO 34,9459
ALTIN 2.442,21
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Burcu Biricik: “Temizliğe elim alışkındır”

02.09.2020
A+
A-

Başrolünde yer aldığı yeni dizisinde temizlikçi bir kadını canlandıracağını belirten 31 yaşındaki oyuncu, “Çok heyecanla beklediğim, şu an çok heyecanla çektiğim bir set” dedi.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre temizlikle arasının iyi olduğunu söyleyen Burcu Biricik, “Anneannem ile büyüdüğüm için, ona yardım ettiğim için temizliğe elim alışkındır” ifadelerini kullandı.

Koronavirüse karşı sette gerekli önlemleri aldıklarını da söyleyen Biricik, “Çok tedbirli davranıyoruz. Şu an çok güvenli bir şekilde devam ediyor. Düzenli testlerimiz yapılıyor biraz daha içimiz rahat. Sette maskesiz kimse dolaşmıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.