DOLAR 32,5497
EURO 34,9952
ALTIN 2.422,95
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Burak Yamantürk: “Baba olmak yaşamadan anlatılamayacak bir duygu”

20.11.2021
A+
A-

Posta Gazetesi’nden Oya Çınar’a konuşan Burak Yamantürk, ‘Yakında baba olacaksınız. Bu süreci nasıl yaşıyorsunuz? İçinizdeki en baskın duygular neler?’ sorusuna “Sanırım baba olmak yaşamadan anlatılamayacak bir duygu. Ben de ilerleyen zamanlarda göreceğim, bakalım… Şu anda en baskın hissim Özge ve bebeğimiz için en ideal ortamı oluşturmak ve onları korumak. En ilkel şekliyle beynim öyle çalışıyor. İlişkimizde yepyeni bir dönem başlıyor. Özge’nin hamileliğiyle birlikte aramızda halihazırda çok sağlam olan bağın daha da güçlendiğini hissediyorum. Bu bana çok büyük bir mutluluk veriyor.” yanıtını verdi.

‘Başarılı kariyerinizin yanı sıra, herkesin gıptayla baktığı bir evliliğiniz var. İnsanlar artık flörtten ilişkiye geçmekte bile zorlandığını söylüyor. Böyle bakınca sizinki çoğu insan için bir başarı hikayesi aslına. Sizce bunun bir sırrı var mı?’ sorusunu ise Yamantürk, “Bu soruya verebileceğim somut bir cevabım olsaydı bütün dünyaya bunu pazarlardım sanırım. Hayatta bazı şeyler zorlamayla olmaz. İki insanı uzun süre bir arada tutan şey bence ilişki içindeyken kendinden önce karşındakinin iyiliğini düşünmek ve bunun karşılıklı olduğunu hissetmek.” ifadeleriyle yanıtladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.