DOLAR 32,5952
EURO 34,7918
ALTIN 2.497,68
BIST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Burak Hakkı: “Bir baba olarak oğluma bir şey bırakmak istedim”

02.08.2021
A+
A-

Yakışıklı yıldız Burak Hakkı, “Basketbolu bırakmasaydın şu an nasıl bir hayatın olurdu?” sorusuna, “Çok merak ediyorum aslında. Hiçbir şeyden pişman değilim, şu anki konumumdan dolayı iyi ki oyuncu olmuşum, iyi ki modellik yapmışım diyorum. Ama tabii ki basketbolu çok büyük bir keyifle oynuyordum. Mecbur kaldım bırakmaya. Açıkçası her şeyi bir anda yapmanız imkansız” cevabını verdi.

Modellikle ilgili kimsenin bir yönlendirmesi olmadığını söyleyen Hakkı, “Moda dergileriyle ilgileniyordum. Onları okumak ve izlemek hoşuma gidiyordu. Dolayısıyla bunun bir iş olduğunu fark ettim ve ilgi duydum. O yaşlarda biraz da zayıf bir çocuktum. Başladıktan sonra hayatım değişti açıkçası” dedi.

Modellik yaptığı dönemlerde bu sektörün günümüze kıyasla daha aktif olduğunu belirten Hakkı, “Günde üç iş yaptığımızı hatırlıyorum. Çekimler, reklam filmleri, yurt dışında fuarlar, Türkiye’de fuarlar… Yoğun bir tempoya girdim ve dolayısıyla da bir anda basketbolu bir köşeye bırakmak zorunda kaldım” şeklinde konuştu.

Burak Hakkı, “Oyunculukta da disiplin şart. Oyunculuk bütün mesleklerin en zirvesi diyebilirim. Bir süre sonra spor sizi bırakacak fiziksel olarak. Belli bir süre aktivite yapıyorsunuz ve otuzdan sonra performansınız düşüyor, kırktan sonra bitiyor. Ama oyunculuk öyle değil, oyuncukta istiyorsanız 80-90 yaşına gelin kendinizi geliştirebilirsiniz ve hala sizin önünüzde bir şans var. Dolayısıyla bir umudunuz var” sözleriyle açıklamalarına devam etti.

“BABALIK SORUMLULUKLAR YÜKLEDİ”

2012’de boşandığı Sema Şimşek’ten Rüzgar adında 13 yaşında bir oğlu bulunan Hakkı, “Baba olmak, bana çok büyük sorumluluklar yükledi. Oğlum olduktan sonra arkadaşlarımdan tutun da uyku saatlerime kadar her şey değişti. Kocaman bir delikanlı oldu” dedi.

“OĞLUMA BİR ŞEY BIRAKMAK İSTEDİM”

Çanakkale-Gelibolu’da kurduğu çiftlik ile ilgili de konuşan Hakkı, “Oğlum doğduğunda ona bir şey bırakmak istedim açıkçası. Böyle bir yatırım yaptım, sonra ağaçları diktim. Toprakla uğraşmak ayrı bir zevk veriyor insana. Ben hep söylüyorum benim orada küçük dertlerim var ama küçük. Büyük işlerim var çok büyük…” açıklamasını yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.