DOLAR 32,3652
EURO 34,9611
ALTIN 2.325,56
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BULUT DUMAN’IN HAYATINI MAHVEDEN KUMPAS

29.11.2020
A+
A-

2018 yılında başlayan haraç isteme talebi, yerini tehdit – şantaj ve silahlı saldırıya kadar uzadı.

Uğradığı saldırı sonrası hastanede tedavi altına alınan Bulut Duman şimdi adalet önünde hakkını arıyor.

İşte haraçla başlatan ve silahlı saldırıya dönüşen olayın perde arkası.

“2018 yılında önce benden 250.000 TL istendi. Ben bu parayı vermeyi reddedince yalan bir haber yaptırdılar. Türkiye genelinde şantajdan yargılandığım bir dosya olmadığı halde bir bakan yeğenine şantaj yapıp para aldığımı bile iddia ettiler. Oysaki yaptıkları yalan haberde isimleri kısaltılmış olan kişiler, benim açtığım davalarda sanık olarak yargılandılar. Aradan 2 yıl geçti.

Bu çete üyelerinden birine karşı 50.000 Tl’lik hukuk davası kazandım. Ben davayı kazanır kazanmaz Cimer’e asılsız bir ihbarda bulunarak benim 18 aylık bebeğimi başka erkeklere istismar ettirdiğimi iddia ederek korkunç bir iftirada bulundular. Bu ihbara istinaden savcılık kızıma yönelik bir ihlal olup olmadığını araştırdı.

Doktor raporlarına göre de, sosyal hizmetlerin titiz araştırmalarına göre kızıma karşı bir ihlal, ihmal ya da istismarım olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Cimer’e bu asılsız başvuruyu yapanları mahkemeye vereceğimi duyurduğumda kurşun yağmuruna tutuldum. Şimdi hakkımda bu asılsız ihbarı yapan, şikâyet edeceğim diye kurşunlanmama sebep olan bu kişilerin azmettirici olmaktan ve iftiradan tutuklanmaları için bakanlığa sesimi duyurmaya çalışıyorum”

Bir akşam evde otururken durduk yere Kadıköy ilçe emniyet çocuk büro amirliğinden evime geldiler.  ‘Hakkınızda CİMER’e bir ihbar var bilginize başvuracağız’ dediler. Hakkımda yapılan bu asılsız ve mesnetsiz ihbar için daha öncede ifade vermiştim bir kez daha ifade verdim ve eve dönüp Instagram’dan bu asılsız ihbarı yapanları bulup mahkemeye vereceğim diye duyurdum.

Bunun üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundum. Ben suç duyurusunda bulunduktan iki gün sonra evimin önünden itibaren takip edildim ve evime 2 km uzaklıkta bir apartmanın önünde sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldum. Bana kurşun atan caniler ifadelerinde beni tanımadıklarını söylemişler. Bu bile çete olduklarının en büyük ispatı. Şimdi Cimer’e beni ihbar edenleri şikâyet ettiğim için beni vurduran bu kişilerin cezalandırılması için adalet bakanlığına sesimi  duyurmaya çalışıyorum”

Kendisinden istenen haracı vermediği için önce asılsız ihbarlarla kendisinden şikâyetçi olan, sonra da  istenen haracı yükseltip işi silahlı saldırıya kadar götürenlere karşı hukuk savaşı başlatan Bulut Duman, adaletin er yada geç tecelli edeceğini söylüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.