DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Bülent Seyran’dan sevgilisine şaşırtan tepki

09.10.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nden Mesut Yılmaz’ın haberine göre önce alışveriş merkezinde kahvaltı yapan sevgililer, daha sonra mağazaları dolaştılar. 45 yaşındaki Seyran ile Banu çifti arasında ilginç bir an yaşandı.

Yürüyen merdivenlerde İpek Banu, Bülent Seyran’ın elini tutmak istedi.

Ünlü oyuncu, sevgilisinin elini tutmasını istemedi. Şaşkınlık yaratan bu an objektiflerden kaçmadı.

Seyran ve sevgilisi AVM’den ayrıldı. Sevgililerin alışveriş turu, Nişantaşı’ndaki lüks mağazalarında devam etti.

‘ELİMİ TUTMAYACAKSIN!’ 

Ancak İpek Banu, yolda yürürken bir kez daha sevgilisi Bülent Seyran’ın elini tutmak istedi ve yine aynı tepkiyle karşılaştı.

YAN YANA YÜRÜDÜLER 

Tüm bu yaşananların ardından; ünlü oyuncu ve sevgilisi İpek Banu, el ele tutuşmak yerine yan yana yürüyerek alışverişlerini tamamladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.