DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Bülent Ersoy Sonunda Lüks Minibüsüne Kavuştu

Bülent Ersoy sonunda lüks aracına kavuştu. Bülent Ersoy lüks minibüsüne ne kadar para harcadı. Bülent Ersoy hakkında detaylar…

13.11.2023
A+
A-

Türk Sanat Müziği’nin divası Bülent Ersoy, yeni lüks minibüsünü satın aldı. Güçlü sesi ve benzersiz şarkıları ile Türkiye’nin usta sanatçılarından biri olan Bülent Ersoy, giysileri ve lüks harcamalarıyla da herkesin ilgi odağı olmaya devam ediyor!

Tam 15 milyon TL!

Neredeyse her yere kiralık minibüs ve taksi gibi araçlarla giden Ersoy, kendi aracını sonunda satın aldı. Ünlü diva, V serisi’nden Mercedes bir minibüse sahip oldu. Minibüsün içi Ersoy için yeniden tasarlandı.

Özenle hazırlanan bu aracın maliyeti ise tam olarak 15 milyon TL’yi buldu. İçi komple beyaz renkte dekore edilen araçta Ersoy’un isminin baş harflerinden meydana gelen BE amblemi de yer alıyor.

Birbirinden gösterişli takıları, kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Ersoy, geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı’nda yer alan kumaşçısını ziyaret ederek 600 bin TL harcama yapmıştı. Mağazada tam tamına 4.5 saat kaldığı söyleniyor.

Pişti Olmayı Sevmiyor

Beğendiği birkaç desen için sipariş veren ve her bir kumaş topuyla beraber 250 metre saf ipek kumaş satın alan Ersoy; Kimseyle pişti olmam, üzerimde gördüğünüz her şey sadece bende vardır diyor.

Gerçekten de öyle, ünlü sanatçının giydiği giysiler ve taktığı her bir mücevheri sadece onda görüyoruz. Başka bir kişide ya da herhangi bir ünlü isimde bu parçalara denk gelmek imkansız. Çünkü o her şeyi özel olarak yaptırıyor ve her zaman farklı olanı seçiyor.

Kaynak: Magazin Haberleri

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.