DOLAR 32,3130
EURO 35,0793
ALTIN 2.309,71
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Buket Aydın’dan Erkan Baş’a çok sert tepki

23.05.2019
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) lideri Erkan Baş’ın ortaya attığı ’60 güvenlik görevlisini işten kovdu’ iddialarına yanıt vererek “Bir kadına şiddet kampanyası yapılıyor.” dedi.

Demirören Holding’e bağlı güvenlik işçilerinin kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Erkan Baş, Kanal D çalışanı Buket Aydın’ın, kanalda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle çok sayıda güvenlik görevlisinin işine son verdiğini iddia etmişti.

Erkan Baş’ın bu iddialarına yanıt vermesi beklenen Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket Aydın, sessizliğini bozarak sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu.

Aydın, “Beni ve ailemi taciz edenlere sesleniyorum” diyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Siyasetçiler çanak tutuyor

“Bugüne kadar sustum ama artık susmayacağım. Çünkü bir kadına şiddet kampanyası yapılıyor. Üzülerek görüyorum ki buna gazeteciler ve siyasetçiler de çanak tutuyor. 26 Nisan Cuma günü benim güvenlikle Kanal D binasından dışarı çıkartılmam veya güvenlik görevlisi arkadaşların bana bir müdahalesi gibi bir durum yaşanmamıştır.

Yüzleri kızarmadan…

Bu yalanları ispat edecek en ufak bir görüntü, belge, fotoğraf yokken yüzleri kızarmadan bu yalan ve iftiraları atanlar işi daha ileriye götürmüş ve benim insanları işinden ettiğimi yazmıştır.

Benim üzerimden prim yapmaya çalışanları kınıyorum

Güvenlik şirketinin açıklaması yukarıdadır. Konuyla hiç bir ilgim yok; olamaz. İşçilerin işsiz kalmasını fırsat bilip onları kullanarak benim üzerimden prim yapmaya çalışan siyasetçileri ve gazetecileri kınıyor, onlara sessiz kalanları da Allah’a havale ediyorum.

Ailemi ve beni taciz edenlere…

Benim cep Telefon numaramı Twitter üzerinden paylaşacak kadar alçalan, nefret söylemleri ve küfürler ile beni ve ailemi taciz edenlere sesleniyorum;

Eşim, annem, babam, tüm ailem ve eşimin ailesini bu denli üzüp yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur. Kadına şiddete hayır diye bağıranların konu ben olduğumda kadına şiddeti bizzat uygulayan olmaları çok acıdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.