DOLAR 32,4811
EURO 34,6735
ALTIN 2.408,32
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Buket Aydın’dan canlı yayında tepki çeken sözler: Bu arada oyum size değil Ekrem Bey

Geçtiğimiz Haziran ayında YouTube kanalında yayın yaparken Ekrem İmamoğlu ile ilgili yılan taklidiyle çok konuşulan sunucu Buket Aydın, dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’u konuk ettiği programda kendi izleyicilerini bile …

13.03.2024
A+
A-

Geçtiğimiz Haziran ayında YouTube kanalında yayın yaparken Ekrem İmamoğlu ile ilgili yılan taklidiyle çok konuşulan sunucu Buket Aydın, dün akşam İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’u konuk ettiği programda kendi izleyicilerini bile isyan ettiren bir çıkışta bulundu.

AYDIN: BİR KADIN OLARAK BU YAKLAŞIMI KINIYORUM

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katıldığı bir televizyon programında sunucunun ev kadınlarının AK Parti’ye oy verdiğine yönelik sözlerine verdiği yanıta tepki gösteren Aydın, “Bu çok sorunlu bir yaklaşım. Bir kadın olarak bu yaklaşımı kınıyorum. Niye çalışan kadınlar size mi oy veriyor? Ben ev kadını değilim ve oyum da size değil Ekrem Bey. Bunu da böyle söylemek isterim” dedi.

İZLEYİCİLERDEN “TARAFSIZLIK” ELEŞTİRİSİ

Buket Aydın’ın canlı yayındaki sözleri ise yayını takip eden kendi izleyicilerini bile isyan ettirdi. Sosyal medya üzerinden tepkisini gösteren çok sayıda izleyici “Kime oy vereceğin bizi hiç ilgilendirmiyor, neden yayında açıklıyorsun” yorumunda bulundu.

İşte o yorumlardan bazıları;

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.