DOLAR 32,2540
EURO 34,6923
ALTIN 2.403,37
BIST 10.265,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 19°C

BUKET AYDIN İSTİFA ETTİ!

09.05.2020
A+
A-

Kişiye Özel Twitter hesabından bir yorumlama yapan Buket Açık Fikirli, Demirören Medya’dan istifa ettiğini duyurdu.

Aydın istifasına bahane olarak ise meslek temposu ve yoğunluğu gösterdi ve “Son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım bitkinlik beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara karşın, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat fazla kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz. Durup, dinlenip, yeni bir yola onarılmış enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Okumuş’ın yaptığı açıklama:

“Kamuoyuna,
16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Bu uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haberdar etmek benim için nefes elde etmek değin kıymetli.
Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım bitkinlik beni ve ailemi yıpratmış durumda. Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara karşın, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat fazla kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz.
Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum.
Nelson Mandela der ki, “Büyük bir tepeyi aştığında insanın bulacağı şey, daha aşılacak çok tepelerin olduğudur.” Aşılacak tepelerin, gidilecek yolların heyecanıyla, Demirören Medya Grubu’nun en büyük ve en değerli halkası olan siz izleyicilerimle yeni sezonda sürpriz bir projede buluşuncaya dek sevgiyle ve sağlıkla kalınız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.