DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Bu popüler cilt sorununu çözmeye hazır mısınız?

02.03.2020
A+
A-
1

Aşırı kuru cildine nasıl çözüm bulacağımızı ele almadan önce, cilt kuruluğu yaratan bazı yaygın nedenleri öğrenmek iyi bir fikir. Birçok cilt probleminde olduğu gibi yaşın ilerlemesi cilt kuruluğuna da etki eder. Yaşlandıkça cildiniz incelir ve kurur. Egzama ve sedef hastalığı gibi bazı cilt rahatsızlıkları çok kuru cilde neden olabilir. Dış faktörler de cildiniz de büyük rol oynar. Örneğin işiniz; aşırı kuru cilde yol açabilir. Hemşireler, kuaförler ve gün boyunca cildini sık sık suya sokan diğer meslekler çatlamış, kuru cilt sorunu ile karşılaşabilir. Yüksek klor seviyesine sahip havuzlarda yüzmek kuru cilde neden olabilir. Çöl gibi kuru iklimler kuru cilde neden olabilir. Bu, daha önce de belirttiğimiz gibi, soğuk ve kuru kış aylarında kendini daha çok belli eden bir faktördür.

2

Artık kuru ve aşırı kuru cildin ortak nedenlerini bildiğinize göre, ona nasıl bakacağınızı öğrenmenin zamanı geldi. Kuru cildiniz varsa, bazı temizleyiciler teninizi daha da kurutabilir. İşte bu noktada bir krem ​​temizleyiciler devreye girer. Bu tip temizleyiciler, cildinizde aşırı kurumayı önlemek için onu beslerken; kirleri de gidermek için özel olarak formüle edilmiştir.

3

Hidrasyonu getirin! Aşırı kuru cilt ile savaşırken cilt bakım rutininiz için nemlendirici bir serum şarttır. Cildinizi nemlendirmek için hiyalüronik asit içeren serumlardan yararlanabilirsiniz. Bu serumlar hızla cildinize hidrasyon katar ve gözle görülür şekilde dolgun, genç görünümlü bir cilt için iki haftada kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltır.

4

Son olarak, ultra nemlendirici bir nemlendiriciye sahip olmak isteyeceksiniz. Cildinizi sağlıklı ve nemli tutmak için günde birkaç kez uygulayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.