DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Bu oyunları her PC açıyor! – Düşük sistematik oyunlar Düşük sistem gereksinimli oyunlar her bilgisayarda çalışabilecek düzeyde olup bizleri her an oyun oynamaya…

03.07.2020
A+
A-

Düşük sistematik oyunlar genellikle çıkış tarihleri eski oyunlardan oluşuyor. Eski oyunların dışında yeni lakin grafikleri ağır olmayan oyunlar da listemizde bulunuyor. Oyunlardan beklentimiz bize iyi bir oynanış sunması ve baz aldığımız sistemle akan şekilde oynayabilmemiz. Listemizdeki oyunların çoğu Steam üzerinde mevcuttur.

1- Into the Breach

Faster Than Light oyununun yaratıcıları göre bizlere sunulan Into the Breach 2D yapısıyla bu oyunlara ilgisi olanların beğenisini kazanıyor. Oyunda mech adı bahşedilen robotlarla dünyayı dev böceklerin istilasından korumaya çalışıyoruz. Oyun 1.7GHz ve üzeri hızda çalışan bir işlemci ve 1GB RAM ile rahatlıkla oynanabiliyor.

2- World of Warcraft Classic

Dünya çapında satış rekorları kırıp resmi olarak bir çağ yaratan rol yapma oyunu World of Warcraft‘ın orijinal sürümü WW Classic, çıktığı dönemde oynanışıyla gönüllerde taht kurmaya yetmişti. 3D grafiklere sahip oyun 2004 yılının sonlarında epey alaka toplamıştı. Oyun 2GB RAM ve Dual Core E6600 gücünde bir işlemci ile rahatlıkla çalışabiliyor.

Düşük sistem gereksinimli oyunlar: 3- Minecraft

Minecraft‘ı mutlaka duymuşsunuzdur, hatta aranızda yüzlerce saatini geçirenlerinizin olduğuna eminim. Oyun Microsoft kadar satın alındıktan sonra “Windows 10 Edition” adıyla tekrar tasarlandı. Bu sürüm orijinal oyuna sahip olanlara ücretsiz veriliyor ya da mağazadan indirilebiliyor. Oyun Windows 10 yüklü bilgisayarlarda hayret verici derecede optimize edilmiş. Düşük sistematik oyunlar arıyorsanız o çok iyi oyunu uzaklarda aramaya lüzum değil.

4- Icy Tower

Bir dönemi sallayan oyun Icy Tower oynanışı ile hemen hemen oyun dünyasında çığır açmıştı. Bu değin basit bir oyunun bu değin tutması fiilen nadir yaşanan bir olay. Oyunda bir süre içerisinde kulenin tepesine tırmanmanız gerekiyor. Bir neslin bilgisayar derslerinde oynadığı oyun gösterişli bir şekilde az kalsın her bilgisayarda çalışabiliyor. Düşük sistem gereksinimli oyunlar arasında en sevilen oyun Icy Tower olabilir.

5- WWE 2K15

WWE serisinin oyunları genelde sistemleri zorlayan cinsten oyunlar. Mekanikleri ile örnek alınacak dövüş oyunlarından bir her birine kuşkusuz WWE 2K15. Tabii ki bu adı oyunlardan yok daha fazla TV programlarından biliyoruz. gerçi Electronic Arts’ın spor oyunlarını iyi bir şekilde video oyununa çevirdiği bir gerçek. Oyun 2GB RAM ve Dual Core E6600 ile rahatlıkla oynanabiliyor.

Perşembe akşamlarının Arkadaki Sokaklar dizisi misali düşük sistem gereksinimli oyunlar bu hafta için sona erdi. Haftaya sınırları daha da zorlayarak hesap makinesinde GTA V oynatacağız. Takipte kalın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.