DOLAR 32,5143
EURO 34,9020
ALTIN 2.432,10
BIST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Bu Karışımla Yağlarınız Siz Uyurken Erisin!

14.09.2021
A+
A-

Kilo vermek birçoğumuz için oldukça zorlayıcı bir sürece dönüşebiliyor. Bizde kilo verme sürecini sağlıklı bir şekilde hızlandırmak isteyenler için yağ yakımı hızlandıran muhteşem bir tarif hazırladık. İşte yağlarınızı uyurken eriten o tarif….

Kilo vermek özellikle yemek yemeyi sevenler için oldukça zorlayıcı bir süreç halini alabiliyor. Birçok kişi tartıda kil kaybettiğini görürken, vücudunda meydana gelen yağlanmaların azalmaması üzerine demoralize oluyor ve diyeti tamamlamadan bırakıyor. Bizde vücutta meydana gelen yağlanmalardan şikayetçi olanlar için uyurken bile size yağ yaktıracak muhteşem bir tarif hazırladı. İşte detaylar…

UYURKEN YAĞ YAKAN MUHTEŞEM KARIŞIM 

Bu karışımı yatmadan önce içmek vücudunuzu uyarır ve daha önce hiç olmadığı kadar yağ yakmasına neden olur. Malzemelerin bu karışımı, metabolizmayı hızlandırmak ve uyurken vücudunuzun toksinleri yok etmesine yardımcı olmak için mükemmel bir kombinasyon. Bu içecekle kilolara veda etmek an meselesi.

Malzemeler

– 1 demet maydanoz

– 1 limon

– 1 yemek kaşığı elma sirkesi

– 1 çay kaşığı bal veya zencefil

– 1 çay kaşığı tarçın

– 2 su bardağı su

Hazırlanışı

Tek yapmanız gereken, bu malzemeleri karıştırıcıya koymak ve yatmadan önce içeceği tüketmek. Günlük yeme, içme alışkanlıklarımız içindeki zararlı maddeler, kirli hava, kapalı ortamlar, kozmetik ve temizleme ürünleri içindeki zararlı kimyasallar, vücudumuzun zararlı toksinlerle dolmasına sebep oluyor. Vücudumuza giren her bir zararlı, kimyasal madde de metabolizmanın işleyişine bir şekilde zarar veriyor. İşte bu sebeple vücudumuzun ihtiyaç duymadığı, organlara hasar veren toksinlerin, zararlı maddelerin vücuttan atılması işlemine detoks adı verilir. Metabolizmamız sağlam ve sağlıklıysa bu toksinlerin bir bölümünü vücut kendi kendisine dışarı atabiliyor, ancak tamamını değil. Özellikle de metabolik bazı rahatsızlıklar varsa neredeyse vücut tüm bu toksinleri içinde topluyor. Düzenli olarak uygulanan detoks programları vücutta çok kısa süre içinde olumlu etkisini gösterir, kişide anti aging etkisi yaratır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.