DOLAR 32,2073
EURO 35,0615
ALTIN 2.469,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Bu hafta yayınlanan 9 yeni fragman! Tavsiyelerimiz neler? Her hafta vizyona girecek yapımları peşine düşüp takip etmek zor olabiliyor. Biz de bu hafta yayınlanan 9 yeni fragmanı…

10.05.2020
A+
A-
Star Wars evrenindeki yeni filmin detayları muhakkak oldu

Star Wars evreninde geçen yeni bir filmi Taika Waititi keza yazacak ayrıca yönetecek. Waititi filmin senaryosunu 1917’nin Oscar adaylı yazarı

1. Space Force

The Office dizisiyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Steve Carell ve Greg Daniels yeni bir diziyle geri dönüyor. Dizinin genel olarak konusu şu şekilde:

“Başarılı pilot General Mark. R. Nair’in (Steve Carell) en büyük gerçek dışı Hava Kuvvetleri’nde laf sahibi olabilmektir. ABD Silahlı Kuvvetleri’nin yeni kurduğu Uzay Bölüğü’ne atanan Mark burada kendi benzer kısır döngünün içinde hapsolmuş hisseder. Kuşkucu bir karakteri olan Mark, kendini mesleğine öyle adamıştır ancak ailesiyle vedalaşıp, Colorado’ya fazla uzakta bir üsse gitmeyi hiç düşünmeden kabul eder. Beyaz Saray’dan gelen beklenmedik bir emir ise her şeyi değiştirir. Mark ve birbirinden renkli bilim insanları tekrar avuç içi gidip, orada egemenlik belirlemek üzere harekete geçer.”

Dizide başroldeki isimlere Lisa Kudrow, John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow gibi oyuncular da eşlik ediyor.

2. The King of Staten Island

Judd Apatow’un yeni komedi filmi 12 Haziran’da çevrimiçi platformda yerini alacak. Pete Davidson‘ın başrolünü üstlendiği bu film Davidson adlı karakterin hayatından kesitler alınıyor. Bu üretim, Staten Island’da gelişen bir gencin hayatına odaklanıyor. 11 Eylül’de babasını kaybetmesinden stand-up komedyeni olarak ilk olarak sahneye çıkmasına uzanan yaşam hikâyesi anlatılıyor. Başrole Marisa Tomei, Steve Buscemi, Pamela Adlon, Bill Burr ve Machine Gun Kelly gibi isimler eşlik ediyor.

3. Becoming

Eski ABD Başkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’nın hayatını konu edinen belgeli 6 Mayıs’ta Netflix ekranlarında olacak. Türkçe’ye Benim Hikâyem adıyla çevrilen bu belgelere dayanan türündeki ypaımda, eski First Lady Michelle Obama’nın hayatına dostça bir manzara niteliği taşıyor. Belgelere Dayanan, hem sekiz sene boyunca Beyaz Saray’da eşiyle birlikte hizmet vererek iz bıraktığı ülkede keza de kendi özel yaşantısında kayda değer değişimlerin yaşandığı bir dönemde Michelle Obama’yı peşine düşüp takip ediyor.

4. I’ll Be Gone in the Dark

HBO’nun Michelle McNamara’nın benzer isimli kitabından uyarladığı suç belgeseli 28 Haziran tarihinde yayınlanacak. 6 bölümlük bu suç belgeselinde “Golden State Katili” olarak bilinen bir zanlının peşinden gidip yakalandığını göremeden ölen Michelle McNamara’nın hikayesi anlatılıyor.

5. Have A Good Trip

Bu yeni Netflix belgeselinde müzik ve sinema dünyasından tanıdığımız sevdiğimiz isimler yer alıyor. 11 Mayıs tarihinde yayınlanacak bu belgeselde Ad-Rock, Carrie Fisher, Sting, Adam Scott, Shepard Fairey, Rosie Perez, Ben Stiller, Nick Offerman, Sarah Silverman gibi ünlü isimlerin deneyimleri ışığında halüsinojenleri eksileri, artıları, bilimsel verileri, tarihsel serüveni, geleceği ve kültürel etkisi anlatılacak.

6. The Big Flower Fight

İlginç bir belgelere dayanan olduğunu düşündüğümüz bu özel yapımda çiçekçi, heykeltıraş ve bahçe tasarımcılarından oluşan takımlar, bu müsabaka programında gösterişli çiçek aranjmanları yaratabilmek için yeteneklerinin sınırlarını zorlamasına şahitlik edeceğiz. Bu müsabaka programı 18 Mayıs tarihinde Netflix ekranlarında olacak.

7. Shirley

Elisabeth Moss ve Michael Stuhlbarg’in başrollerinde yer aldığı Josephine Decker’ın yeni filminden birincil fragman yayınlandı. Bu film, Shirley Jackson adındaki yazarın hayatını konu ediniyor. Film, Shirley Jackson ve onun profesör eşi Stanley Hyman’ın evlerinde yaşamaya başlayan genç bir çiftin yaşadıkları üzerinden hikâyesini şekillendiriyor. Bu genç çiftten etkilenen Shirley Jackson, onları yeni romanının esas kahramanları yapmaya karar veriyor. Dizi, 5 Haziran’da çevrimiçi platformlar ve Hulu ekranlarında yayınlanacak.

8. Dreamland

Bruce McDonald’ın yönetmenliğini üstlendiği Tony Burgess ve Patrick Whistler’in senaryosunu yazdığı bu üretim 5 Haziran tarihinde yayınlanacak. Filmde, bir gangster patronunun emriyle kiralık katil olan Johnny, zengin insanların bulunduğu bir konser başlamadan önce ünlü bir caz trompetçisinin serçe parmağını kesmesi gerekir. Oysa hikaye gittikçe garip ve gülünç bir ışık halkası bürünür.

9. Becky

Community dizisinden tanıdığımız Joel McHale’in başrolünde yer aldığı bu gerilim ve aksiyon filminin 5 Haziran tarihinde gösterilmesi bekleniyor. Filmde, bir gencin babasıyla birlikte bir göl evinde geçirdiği hafta sonu ve bir grup hükümlünün hayatları arasındaki olaylar anlatılıyor. Başrole Kevin James, Lulu Wilson ve Amanda Brugel gibi isimler eşlik ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.