DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Britney Spears’ten hayranlarını üzecek açıklama: Müziğe asla geri dönmeyeceğim

ABD’li dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, bir daha müziğe asla geri dönmeyeceğini açıkladı. BRITNEY SPEARS’TEN HAYRANLARINI ÜZECEK AÇIKLAMA ABD’li dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears’ten hayranlarını üzecek haber geldi. Instagram hesabından …

07.01.2024
A+
A-

ABD’li dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, bir daha müziğe asla geri dönmeyeceğini açıkladı.

BRITNEY SPEARS’TEN HAYRANLARINI ÜZECEK AÇIKLAMA

ABD’li dünyaca ünlü pop yıldızı Britney Spears’ten hayranlarını üzecek haber geldi. Instagram hesabından açıklama yapan ünlü şarkıcı, müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğini söyledi.

“MÜZİĞE ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİM”

Yeni bir albüm için stüdyoya girme hazırlığı yaptığı yönündeki iddialara da yanıt veren Spears, “Sadece açık olalım, çoğu haber saçmalıktır” dedi. Spears, “Yeni bir albüm için rastgele insanlara görüşüyorum diye sürekli söylüyorlar. Müzik endüstrisine asla geri dönmeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

“KENDİMİ BULMA ZAMANI”

Sadece eğlence amacıyla müzik yazdığını ve son 2 yıl içinde başkalarına 20’den fazla şarkı yazdığını belirten Spears, “Ben bir şarkı yazarıyım ve bunu gerçekten bu şekilde seviyorum. Başkalarının istediği biri olmamam gerekiyor; aslında kendimi bulma zamanı.” şeklinde konuştu.

BRITNEY SPEARS KİMDİR?

Britney Jean Spears,2 Aralık 1981 doğumludur. Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncudur. Spears, dünya genelinde 150 milyondan fazla kayıt satarak tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olmuştur. Amerikan müzik tarihinde En Çok Satan 8. Kadın, En Çok Satan En Genç Kadın Şarkıcıdır. 2009 yılında Guiness Rekorlar Kitabına 21. yüzyılın En İyi Kadın Şarkıcısı olarak geçmiştir. Forbes dergisinin 2003 yılında belirlediği En Zengin 25 Yaş Altı Ünlüler listesinde birinci sırada, 2006 yılında belirlediği En Zengin Ünlüler listesinde ise 100 milyon dolarlık servetiyle dokuzuncu sırada yer almaktadır.

Kaynak: SonDakika.com / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.