DOLAR 32,1949
EURO 34,9892
ALTIN 2.507,12
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Açık
İstanbul
24°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 23°C

Britney Spears’tan hayranlarını yasa boğan haber!

06.07.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre yaşamını babası Jaime Spears’ın velayetinde sürdüren ve geçen hafta görülen davada büyük bir baskı altında yaşamaya zorlanan ABD’li 39 yaşındaki pop yıldızı Britney Spears emeklilik kararı aldı.

Variety dergisinde yer alan haberde Spears’ın artık müzik yapmak istemediği ve profesyonel olarak şarkı söylemek istemediği belirtilirken, ünlü şarkıcının menajeri Larry Rudolph’un da Spears ile yollarını ayırdığı kaydedildi.

2008 yılında psikolojik buhran ve depresyon yaşayan Spears’ın vasisi olarak babası atanmış fakat aslında babasının genç şarkıcının birçok isteğini reddettiği ve yaşamını engellediği ortaya çıkmıştı. Geçen ay Spears Los Angeles mahkemesine çıkmış ve 13 yıllık velayet sürecinden mutlu olmadığını söyleyerek sürecin sonlandırılmasını istemişti.

Baba Jaime Spears’ın genç şarkıcının sevgilisinden çocuk yapma planlarını engellediğinin ortaya çıkması özellikle geçen ay gündem olmuş ve başta kadın hakları savunucuları olmak üzere birçok insanın tepkisini çekmişti. Fakat mahkeme, Spears’ın vasilik sürecinin devam etmesine karar vermişti.

Spears’ın menajeri Rudolph, “25 yılı aşkın bir süredir Britney Spears ile çalışıyorum ve hiçbir zaman bu vasilik durumunun ya da yönetimin bir parçası olmadım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.