DOLAR 32,3596
EURO 34,7347
ALTIN 2.393,18
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Britney Spears’ın evliliği kısa sürdü

17.08.2023
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre son yıllarda çalkantılı bir süreçten geçen ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Britney Spears, bu defa da boşanma haberleriyle dikkat çekiyor. 2021 yılında 14 yıldır babasının kontrolü altında bulunan Spears, vasiliği sona erdirmeyi başarmış ve ardından da Sam Asghari ile nikâh masasına oturmuştu.

Ancak çiftin 14 aylık evliliğinin üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşırken Spears’ın boşanma hazırlıklarına başladığı haberi geldi. Dünyaca ünlü isim, müşterileri arasında Kim Kardashian, Kevin Costner ve Johnny Depp’in de olduğu ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile anlaştı.

SKANDAL İDDİALAR

Spears ve Asghari, Haziran 2022’de evlenmeden önce, şarkıcının evliliğinden önceki varlıklarını koruyan bir evlilik sözleşmesine sahipti. Ancak Asghari’nin, Spears ile yeniden şartları görüşmek istediği ve bunun kabul edilmemesi halinde eski eşini tehdit ettiği belirtiliyor.

Spears, 2008 yılında da eski kocası Kevin Federline ile iki oğlunun velayetini almak için savaşırken Wasser’ın yardımını istemişti.

Spears ve Asghari’nin boşanmasının sorunlu geçeceğine işaret eden bir diğer iddia da aldatılma… Spears’ın eşini aldattığıyla ilgili söylentiler çıkmış ve Asghari’nin de bu söylentilere inanarak ünlü yıldızla büyük bir kavga edip evi terk ettiği iddia ediliyor.

Çift, Haziran 2022’de evlendi ancak 2016’dan beri birlikteydi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.