DOLAR 32,2610
EURO 35,1145
ALTIN 2.501,68
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Britney Spears’in babasının bacağı enfeksiyondan dolayı kesildi

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’ın üzerindeki vasiliğinin kaldırılması için 13 yıl mücadele ettiği babası, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Vücudunda ciddi bir enfeksiyon bulunan ünlü şarkıcının babasının bacağı kesildi.

07.12.2023
A+
A-

Dünyanın önde gelen haber sitesi TMZ’nin elde ettiği bilgilere göre, Britney Spears’ın babası Jamie Spears’ın bacağı bir ay önce kesildi. Site, baba Jamie’nin enfeksiyondan dolayı ayağının kesilmesini, kızı ile tekrar barışması için umut olduğu yönünde yorumladı.

ENFEKSİYONDAN DOLAYI BACAĞI KESİLDİ

Doğrudan bilgiye sahip kaynaklar TMZ’ye Jamie’nin,bacağındaki ağır enfeksiyondan dolayı beş ameliyat geçirdiğini aktardı. Enfeksiyon kontrol altına alınmayınca doktorlar, Jamie’nin bacağını kesmek zorunda kaldı.

BAŞKA HASTALIKLARLA DA MÜCADELE EDİYOR

Durumunun iyiye gitmediği belirtilen Jamie’nin başka kronik hastalıklar ile de mücadele ettiği belirtildi. Kaynaklar, baba Jamie’nin bacağının kesilmesinden sonra Britney’in babasına karşı yumuşadığını, ünlü şarkıcının babasının özlediğini söylediği ve hatta babasına para gönderdiğini söyledi. Kaynaklar, ayrıca Jamie’nin kızı ile barışmaktan başka hiçbir şey istemediğini söyledi.

BABASINDAN VASİLİĞİNİ ALMAK İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİ

2008’de alınan karar doğrultusunda Britney Spears’ın bağımsızlığının ciddi bir bölümü elinden alınmış; finansal, kariyer ve kişisel kararlarının çoğu, vasiliğine atılan babası Jamie Spears tarafından alınır hale gelmişti. 13 yıl süren vasiliğinin bitmesinin ardından Spears özgürlüğüne kavuşmuş ve babasıyla arası açılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.